Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p
Od: 12 cze 2012, o 10:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD

Post »

Kasiu :) Dziękuję kochanie za miłe słowa i zapraszam oczywiście częściej..jak napisałam u Ciebie kop sobie Kasiu do woli :;230 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Ooo.Sayona :wit w moim małym świecie i dziękuję bardzo..przeoczyłam Twoją wizytę, kiedy odpisywałam Kasi za co bardzo przepraszam i zapraszam częściej ;:180
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie odmówię..przez grzeczność... :;230
:tan
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Pokop sobie ..pokop spokojnie:;230 :;230 ja teraz znikam do obowiązków domowo podwórkowych i zajrzę tu po południu lub wieczorkiem :;230 ;:196
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jeszcze troszkę i moje będą takie wielkie :D
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Masz piękny grudnikowy parapet ;:138 ;:138 ;:138
szarotka66
1000p
1000p
Od: 21 sie 2011, o 14:11

Post »

Iwonko, ale mnie kusisz tymi grudnikami. Do tej pory miałam tylko różowego, ale teraz muszę się rozejrzeć za innymi kolorami, bo zwyczajnie piękne są. ;:138
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Awatar użytkownika
MORANGO
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2011, o 00:05
Kontakt:

Post »

Grudniki piękne, a ten biały jaki ciekawy, muszę i moim dokupić takiego białaska :)
Awatar użytkownika
mloda
100p
100p
Od: 10 wrz 2012, o 14:34

Post »

:wit ale śliczne grudniki, ile kwitnień, aż miło popatrzeć :D
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grudniki masz fantastyczne..ale i azalie te na początku ..ojejejej....cudeńka po prostu...tyle ilości kwitnących piekności..do tego ta wspaniała oszklona oranżeria to raj dla kwiatuszków... ;:63 ;:63 ;:63
Tak się na patrzyłam ,że prawie lato poczułam.. :tan
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33

Post »

Kasiu poczułaś lato patrząc na grudniki? :O
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aha...ha ha...ha... ;:oj oglądając wątek Iwonki od początku... :tan
A poza tym co komu do tego kiedy ja czuje lato...? :;230
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Arletko niech Ci szybko rosną to za rok pochwalisz nam się kwitnieniami ;:215

Tereniu kochana dziękuję ;:196

Dorotko mnie tak w ubiegłym roku zauroczyły,że latałam do B i Tesco i po wszystkich kwiaciarniach ,żeby porównywać kolory pączków bo wszędzie były wyłącznie w pączkach a ja chciałam mieć odrazu wszystkie bo sobie pomyślałam,że za rok może ich nie być i nie powtórzy się okazja :;230 A wtedy jeszcze nie znałam tego forum :) wczoraj pod wieczór wyciągnęłam M pod jakimś pozorem do B bo dostawa towaru i wykładali juz na dzisiaj ale kwiatów jeszcze nie było ojjj...jakie rozczarowanie i dzisiaj znowu pojechalismy ...są ale lookii bamboo czy jakos tak ,malutkie pęczki oraz małe krzaczki limonki z jednym zielonym owockiem ... kolejne rozczarowanie bo nie ma kwitnących ;:145 jak będziesz chciała to wiosną jak pdrosną mogę ciachnąć jakieś szczepki :wink:

MORANGO dziękuję i za kolejną wizytę ;:196 zaraz skoczę do Ciebie zobaczyć co nowego pokazałaś ;:196

młoda Kasiu dziękuję bardzo mi miło , że Ci się podobają ;:196

Kasiu dziękuję bardzo. ;:196 .jak pisałam na pierwszej stronie uwielbiam kolory i kwiaty kwitnące .. zielone również ,zwłaszcza te o dużej masie zieloności :D a mój zabudowany taras to jedynie namiastka oranżerii ale spełnia swoje zadanie i faktycznie kwitną tam teraz azalie ,pelargonia angielska. ...ciekawe ,że tylko ta co kwitła najdłużej a biała i bordowa szybko zakończyły kwitnienie letnie i ani myślą o nowych kwiatach ;:222 uparciuchy :(
Kończą kwitnienie sundaville czerwone i biała bo różowa już dawno zakończyła i zrzuciła ponad połowę liści,zresztą biała też zrzuca nagminnie i jedna z czerwonych ale to normalne ...potem odpoczną jakiś czas i zaczną puszczać nowe ..mam nadzieję ;:224

ArletkoKasia prawie poczuła lato ogladając wczesniejsze , letnie strony :D i wcale się nie dziwię bo kiedy coraz zimniej na dworzu ,a u nas dzisiaj rano było biało od szronu..to też wracam coraz częściej do tych zdjęć letnich ;:108

Dzisiaj od południa jednak wyszło słonko i kurki jedwabiste wypuściłam na trawkę przy domu bo reszta kur jest w ogrodzie za szklarnią .Tam tez przeniosłam już mlodsze kaczki 14 szt a starsze z ogrodu na tę stronę przydomową bo jest ich już mniej 6+1 i nie niszczą tak bardzo trawnika ,są też tutaj 3 najmłodsze ,czerwcowe 2 kogutki i kurka czubata,która wczoraj zniosła pierwsze jajko

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
IkaD
1000p
1000p

Post »

Kurczę Kasiu jak mogłam Cie nie zobaczyć zanim kliknęłam wysyłanie posta ;:131 aa... już wiem :tan czajnik zagwizdał i chyba wtedy bezwiednie kliknęłam ponownie ''wyslij i poleciałam do kuchni zrobić herbatkę :) teraz dopiero widzę ile się tutaj rozpisałam ;:224 ;:224 a lato możesz czuć zawsze,kiedy
tylko masz ochotę :D te aksamitki nadal jeszcze kwitną :;230

Obrazek
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wybaczam Ci kochana ;:196 to..że mnie nie zauważyłaś...hihihihihi ale ja nie taka malutka,żeby mnie przegapić...cichutko też nie siedzę i raczej trudno się na mnie nie nadziać.. :;230 :;230 :;230

Ale na pewno przyszłaś wymarznięta i tylko gorąca herbatka zaprzątała Ci głowę.. ;:136
albo grzańca zrób sobie... ;:168
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”