Kwiaty i kwiatki IwonkiD
- IkaD
- 1000p

- Od: 12 cze 2012, o 10:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiaty i kwiatki IwonkiD
Kasiu
Dziękuję kochanie za miłe słowa i zapraszam oczywiście częściej..jak napisałam u Ciebie kop sobie Kasiu do woli

- IkaD
- 1000p

Ooo.Sayona
w moim małym świecie i dziękuję bardzo..przeoczyłam Twoją wizytę, kiedy odpisywałam Kasi za co bardzo przepraszam i zapraszam częściej 
- labka1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie odmówię..przez grzeczność...

- IkaD
- 1000p

Pokop sobie ..pokop spokojnie:;230
ja teraz znikam do obowiązków domowo podwórkowych i zajrzę tu po południu lub wieczorkiem

- krokusik164
- 200p

- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jeszcze troszkę i moje będą takie wielkie 
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Masz piękny grudnikowy parapet

-
szarotka66
- 1000p

- Od: 21 sie 2011, o 14:11
Iwonko, ale mnie kusisz tymi grudnikami. Do tej pory miałam tylko różowego, ale teraz muszę się rozejrzeć za innymi kolorami, bo zwyczajnie piękne są. 
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- MORANGO

- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Grudniki piękne, a ten biały jaki ciekawy, muszę i moim dokupić takiego białaska 
- labka1

Grudniki masz fantastyczne..ale i azalie te na początku ..ojejejej....cudeńka po prostu...tyle ilości kwitnących piekności..do tego ta wspaniała oszklona oranżeria to raj dla kwiatuszków...
Tak się na patrzyłam ,że prawie lato poczułam..
Tak się na patrzyłam ,że prawie lato poczułam..
- krokusik164
- 200p

- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu poczułaś lato patrząc na grudniki? :O
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
- labka1

Aha...ha ha...ha...
oglądając wątek Iwonki od początku...
A poza tym co komu do tego kiedy ja czuje lato...?
A poza tym co komu do tego kiedy ja czuje lato...?
- IkaD
- 1000p

Arletko niech Ci szybko rosną to za rok pochwalisz nam się kwitnieniami
Tereniu kochana dziękuję
Dorotko mnie tak w ubiegłym roku zauroczyły,że latałam do B i Tesco i po wszystkich kwiaciarniach ,żeby porównywać kolory pączków bo wszędzie były wyłącznie w pączkach a ja chciałam mieć odrazu wszystkie bo sobie pomyślałam,że za rok może ich nie być i nie powtórzy się okazja
A wtedy jeszcze nie znałam tego forum
wczoraj pod wieczór wyciągnęłam M pod jakimś pozorem do B bo dostawa towaru i wykładali juz na dzisiaj ale kwiatów jeszcze nie było ojjj...jakie rozczarowanie i dzisiaj znowu pojechalismy ...są ale lookii bamboo czy jakos tak ,malutkie pęczki oraz małe krzaczki limonki z jednym zielonym owockiem ... kolejne rozczarowanie bo nie ma kwitnących
jak będziesz chciała to wiosną jak pdrosną mogę ciachnąć jakieś szczepki
MORANGO dziękuję i za kolejną wizytę
zaraz skoczę do Ciebie zobaczyć co nowego pokazałaś
młoda Kasiu dziękuję bardzo mi miło , że Ci się podobają
Kasiu dziękuję bardzo.
.jak pisałam na pierwszej stronie uwielbiam kolory i kwiaty kwitnące .. zielone również ,zwłaszcza te o dużej masie zieloności
a mój zabudowany taras to jedynie namiastka oranżerii ale spełnia swoje zadanie i faktycznie kwitną tam teraz azalie ,pelargonia angielska. ...ciekawe ,że tylko ta co kwitła najdłużej a biała i bordowa szybko zakończyły kwitnienie letnie i ani myślą o nowych kwiatach
uparciuchy
Kończą kwitnienie sundaville czerwone i biała bo różowa już dawno zakończyła i zrzuciła ponad połowę liści,zresztą biała też zrzuca nagminnie i jedna z czerwonych ale to normalne ...potem odpoczną jakiś czas i zaczną puszczać nowe ..mam nadzieję
ArletkoKasia prawie poczuła lato ogladając wczesniejsze , letnie strony
i wcale się nie dziwię bo kiedy coraz zimniej na dworzu ,a u nas dzisiaj rano było biało od szronu..to też wracam coraz częściej do tych zdjęć letnich
Dzisiaj od południa jednak wyszło słonko i kurki jedwabiste wypuściłam na trawkę przy domu bo reszta kur jest w ogrodzie za szklarnią .Tam tez przeniosłam już mlodsze kaczki 14 szt a starsze z ogrodu na tę stronę przydomową bo jest ich już mniej 6+1 i nie niszczą tak bardzo trawnika ,są też tutaj 3 najmłodsze ,czerwcowe 2 kogutki i kurka czubata,która wczoraj zniosła pierwsze jajko

Tereniu kochana dziękuję
Dorotko mnie tak w ubiegłym roku zauroczyły,że latałam do B i Tesco i po wszystkich kwiaciarniach ,żeby porównywać kolory pączków bo wszędzie były wyłącznie w pączkach a ja chciałam mieć odrazu wszystkie bo sobie pomyślałam,że za rok może ich nie być i nie powtórzy się okazja
MORANGO dziękuję i za kolejną wizytę
młoda Kasiu dziękuję bardzo mi miło , że Ci się podobają
Kasiu dziękuję bardzo.
Kończą kwitnienie sundaville czerwone i biała bo różowa już dawno zakończyła i zrzuciła ponad połowę liści,zresztą biała też zrzuca nagminnie i jedna z czerwonych ale to normalne ...potem odpoczną jakiś czas i zaczną puszczać nowe ..mam nadzieję
ArletkoKasia prawie poczuła lato ogladając wczesniejsze , letnie strony
Dzisiaj od południa jednak wyszło słonko i kurki jedwabiste wypuściłam na trawkę przy domu bo reszta kur jest w ogrodzie za szklarnią .Tam tez przeniosłam już mlodsze kaczki 14 szt a starsze z ogrodu na tę stronę przydomową bo jest ich już mniej 6+1 i nie niszczą tak bardzo trawnika ,są też tutaj 3 najmłodsze ,czerwcowe 2 kogutki i kurka czubata,która wczoraj zniosła pierwsze jajko

- IkaD
- 1000p

Kurczę Kasiu jak mogłam Cie nie zobaczyć zanim kliknęłam wysyłanie posta
aa... już wiem
czajnik zagwizdał i chyba wtedy bezwiednie kliknęłam ponownie ''wyslij i poleciałam do kuchni zrobić herbatkę
teraz dopiero widzę ile się tutaj rozpisałam
a lato możesz czuć zawsze,kiedy
tylko masz ochotę
te aksamitki nadal jeszcze kwitną

tylko masz ochotę

- labka1

Wybaczam Ci kochana
to..że mnie nie zauważyłaś...hihihihihi ale ja nie taka malutka,żeby mnie przegapić...cichutko też nie siedzę i raczej trudno się na mnie nie nadziać..
Ale na pewno przyszłaś wymarznięta i tylko gorąca herbatka zaprzątała Ci głowę..
albo grzańca zrób sobie...
Ale na pewno przyszłaś wymarznięta i tylko gorąca herbatka zaprzątała Ci głowę..
albo grzańca zrób sobie...