Ulka- dziękuję za miłe słowa ale to tak tylko na zdjęciu pięknie wygląda bo te gorsze rabatki niestety jeszcze nie nadają się do pokazania.Również Cię serdecznie pozdrawiam
Ewuniu- oj jakbym chciała mieć takie rabaty o których piszesz ale wiem że to jeszcze nie ten czas choć ze względu na rośliny bo muszą się ciut rozrosnąć ...marzy mi się nieco tajemniczy ogród
Agniesiu- jak się ciesze że mnie odwiedzasz mimo swoich wątkowych (i nie tylko) obowiązków

Ciągle w sercu mam pragnienie byś stąpnęła i obejrzała ''ten katalogowy

'' ogródek...pamiętaj że ja bliziutko Lublina
katex- dziękuję i zapraszam do kolejnych odwiedzin. Mam nadzieję że lada dzień będę mogła pokazać kolejną rabatę która jest na etapie ukończenia
Aniu- nie pamiętam nazwy -kupiłam go w Daglezji i u mnie akurat pięknie się rozwija a u koleżanki jakoś kiepsko rośnie i nie ma takich przebarwień. Aniu wiosna to w większości ogrodów czas sprzątania...
Jolu- jak ogromnie mnie ucieszyły Twe słowa bo już się martwiłam że starość się wpycha

Zmiany w kręgosłupie to i u mnie ale temu zbytnio nie zaradzę jedynie jak piszesz ciut się rozciągnąć, na chwilę obecną wyciągnęłam rower więc może po zimie czas się rozruszać! Jolu z tym wysprzątaniem do przesadziłaś bo z braku czasu jestem w tyle z ogrodowymi pracami...no a patrząc na Twój ogród to mam wiele do nadrobienia
Iwonko- myślę że akurat Twój ogród w krótkim tempie przeszedł ogromne zmiany-wypiękniał i wiele roślinności przybyło a co za tym idzie wiele pracy włożyłaś więc jestem pełna podziwu

Zaczęłam układać obrzeża by oddzielić trawę od rabat bo jak męska część kosi to wjeżdżają na rabaty i zawsze roślinka czy dwie odchorują ich koszenie. Obecnie układam przy jednym z trzech kół.....jak wychodzi? ...jak koło od roweru ale na kapciu ...
Agniesiu- odpoczynek?! o tej porze?! o jakbym chciała

muszę jeszcze 7 rabat ogarnąć by nie odstraszały! Kawa to raczej w biegu ale odpoczynek wskazany ze względu na kręgosłup bo jeszcze chyba nie przyzwyczajony do cięższych prac