Magdo, koniecznie i nie tylko

, coś tam jeszcze wynajdę. Żadna inna rabata nie kosztowała mnie tyle pracy. Teraz szukam jeszcze paru roślnin na wykończenie pleców. Motam się między zasłanianiem od wiatru i wścibstwa a zrobieniem widoku "naokoło". Muszę sprytnie połączyć chyba oba te widoki.
Ewo, jakoś nie mogę rozgryźć tematu o co Ci chodziło z tym niebieskim avarem? Może mi coś umknęło? Uświadomisz mnie bardziej łopatologicznie?
Marzenko, już pisałam u Ciebie, zbieraj nasionka bo inaczej żmijowiec nie będzie chciał się przyjąć. Bardzo ładnie wyglądają. W całej kępie muszą robić super wrażenie. Co do osłony przed sąsiadem to jak pisałam u Ciebie, jak coś mi przyjdzie do głowy to skrobnę. Tylko wstaw zdjęcia.
Agness, nie zrobiłam zdjęć

jeszcze. Wróciłam bardzo póżno to i tak że zdążyłam je posadzić i podlać. Kupiłam też dzwonki karpackie białe i zdobyłam 1 (sztuk jedna) dzwonek skupiony. Będę jeszcze szukać, bo dzwonki bardzo mi się podobają i najwyraźniej świetnie się u mnie czują.
To zdjęcia dzwonków, których w zeszłym roku dostałam miniaturową kępkę, a w tym już dziesięciokrotnie większa kępa. Takie kwiatki lubię

Nie mam tylko pojęcia jak w kępie fioletowych znalazł się jeden biały