Aniu powiem Ci na pociechę, że podobno pierwsze bociany już przyleciały.
A to znaczy, że wiosna za drzwiami i tylko patrzeć jak trzeba będzie zabrać się za prace w ogródku.
Róże w tym roku zapowiadają się pięknie ale innym też zima nie zaszkodziła.
Więc dużo zdrówka Ci życzę.
I oby do wiosny.
Anuś optymistyczne widoki .Iryski Danforda mają już wielkie kły ,ale mnie interesuje co będzie kwitło w kamieniach to co ma czerwone pąki .Zdrowiej i nie wyrywaj sie tak bardzo do ogródka .Wiem to silniejsze od nas
Witaj Aniu
Wdzie że grypa atakuje mnie złapała dwa dni przed wigilią.......
Oby szybciutka nadeszła ta wiosenka
Aniu obejrzałam twój ogóreczek i lecę dalej....
witajcie Kochane - wiosna tuż..tuż.......... ale u mnie mały mrozik, grypa jeszcze jakoś nie poszła sobie taka wredna pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Jadziu to skalnica.
rzeczywiście sporo ciekawskich, część wyposażone w gumowce buszuje w wodzie, a nie znalazłam nic do wody nie wchodziłam ale przyznam ubrałam się jak na Sybir a tu cieplutko, bez wiatru, lekki szum morza - bajka
jedynie reks rwał się do wody
w tym miejscu kanał łączy się z morzem, słaba dziś widoczność
Aniu u Kasiu się tyle aż dodreptałam do Ciebie
Bliskości morza zazdraszczam przeogromnie. Mój wie, że gdybym dożo wygrała w totka to pierwsza rzecz jaką bym kupiła to chałupinka z widokiem na nasze morze. Ale najpierw musiałabym grać
Bardzo cieszą takie kikuciki wystające z ziemi
Tak się przyglądałam Twojej Super Dorothy i się zastanawiam czy ona nie jest przypadkiem podobna do mojej NN. Jak wysoko U Ciebie rośnie?
Aniu jeśli wybierasz się na takie spacerki, to rozumiem, że choróbsko już poszło precz
Nadmorskie widoki piękne..... a i na działeczce wiosna Oby naprawdę w tym roku była wczesna i cieplutka