Magdziu -
Andziu -
Wiki -
Kasiu -
Jadziu
Deissy -
Paulinko -
Basiu -
Russski -
Kahim
Kasiu - Mnie również przez dłuższy okres czasu usychały pączki,dopiero od pół roku po przeniesieniu ich do słabo a nawet rzadko ogrzewanego pokoju o temp.15°C maximum nie usychają i prawidłowo się rozwijają
Basiu - To moja druga pachnąca cambria kupiona na początku grudnia ub.r. tyle co przekwitła i jak na razie nic złego się z nią nie dzieje-odpukać...Pierwsza-Nelly Isler/ta czerwona w zbiorówce/sprawuje się b.dobrze,po przekwitnieniu wypuściła kilka nowych pędów i obficie kwitła ale było to na przełomie wiosny i lata ub.r.Obecnie wypuszcza nowe liście i czekam na pojawienie się nowego pędu.
Russski - Zgadza się,niektóry odmiany brzydko pachną-no jak to w życiu tak i w przyrodzie bywa,coś za coś-"śmierdzi" ale jest piękna
Kahim-Kasiu - I vice-versa,nie wiem jak to się stało,że i ja jeszcze do Twego wątku nie zawitałem a ten" cytrynowy w czerwone kreseczki" to "tygrysek" upolowany 20.03.2012. w biedrze-sorki w R.....za jedyne 15 zeta.
Poraz kolejny miło mi było gościć Was u siebie i czytać Wasze pełne życzliwości posty.Dziękuję za odwiedziny,posty i poświęcony czas
Miło mi również powitać moich nowych Gości.Zapraszam do ponownych odwiedzin i serdecznie pozdrawiam
Dziś drugi z trzech zakupionych przed świętami storczyków,może nie powala ale wg mnie coś w sobie ma i najważniejsze,że nadal dobrze się ma i rozwija kolejne pąki,kupiłem go z dwoma kwiatkami a obecnie ma już cztery i pozostało jeszcze do rozwinięcia się sześć pączków.
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze