Dziękuję Alualicjad31 pisze:Witaj Marysiu![]()
Słodkie wnuczęta .![]()
Twoja juka bardzo ładnie zakwitła .Miłego popołudnia i słonecznej niedzieli

Juka zakwitła mi pierwszy raz i owszem kwitła pięknie , ciekawe jak będzie w tym roku

Dziękuję Alualicjad31 pisze:Witaj Marysiu![]()
Słodkie wnuczęta .![]()
Twoja juka bardzo ładnie zakwitła .Miłego popołudnia i słonecznej niedzieli
Witaj Bogusiubwoj54 pisze:Marysiu!...wnuczęta słodziaki!coraz więcej oznak nadchodzącej wiosny...oby aura nie wywinęła nam psikusa.Nasionek sporo kupiłaś...będzie wielkie sianie.
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Paulinko ,tak ale te przebiśniegi to widziałam w BerliniePaulii pisze:Witaj Marysiu O Przebiśniegi będą kwitnąć To idzie już wiosna
![]()
Piękną wycieczkę miałaś do Zoo i śliczne zdjęcia
Witajbarjed5251 pisze:Nie ucieknie mi ten wątek,chyba nie.Obejrzeć tyle ogrodów to trzeba mieć krepę ,nie nadążam wszystkich zwiedzić a zaraz wiosna i do ogródka,
Myślisz że ja bym pojechała żeby nie syngracha pisze:Marysiu dużo nas łączy, chodzimy nad to samo jezioro![]()
ale nie wyjeżdżam do Berlina jak Ty
Oj tak trochę dziwnie się człowiek czuje jak taka rybka przepływa koło ciebie ,Ave pisze:Miejmy nadzieję, ze za chwilę ta wiosna będzie i u nas, a zime pożegnamy bez żalu.... i niech nie wraca.![]()
Te "rybki" z ostatnich fotek... brrr dobrze, że u nas nie pływają
Fajna wycieczka.
Grażynko bardzo proszę, oglądaj do woli .gracha pisze:Marysiu jakoś ,żadne z moich dzieci nie wyjechało za granicę i nie mam okazji wyjechać , dobrze że mogę u Ciebie pooglądać takie ładne widoczki