Ogródek An-ki
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Zobaczymy Aniu...czas pokaże. A jak nie w tym roku to może w przyszłym. 

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu uwielbiam Twój romantyczny wypoczynkowy zakątek ....jest przepiękny, tyle w nim uroku i klimatu, że ja to chyba bym z niego nie wychodziła

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja tam byłam....
miód i wino piłam.....
kwiaty oglądałam .....
i róże wąchałam....
Aniu widzę, że ta rewolucja różana będzie spora.
Ale się nie dziwię.....tyle pięknych kwiatów czeka tylko na wsadzenie....

Aniu widzę, że ta rewolucja różana będzie spora.
Ale się nie dziwię.....tyle pięknych kwiatów czeka tylko na wsadzenie....

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Co za piękny kącik! Z jednej strony lilia, z drugiej Chartreuse ... jak tam musi pachnieć 
Gratuluję kwiatów La France!

Anuś zobaczymy na razie jeden jedyny pąk się trzyma. Ten kącik masz uroczy jestem ciekawa ile razy tam odpoczywałaś przy kawce bo chyba na twoim tarasie jest wygodniej.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, zawsze podziwiam Twoje róże- tym razem moją uwagę przykuły krzesła!!!
Kwitnienie wielu roślin w jałowej glebie na południu Europy chyba na zawsze pozostanie dla mnie zagadką- jednak jaką piękną!! Zawsze sobie myślę- podziwiaj, zastanowisz się później
Pozdrawiam Cię serdedznie
Kwitnienie wielu roślin w jałowej glebie na południu Europy chyba na zawsze pozostanie dla mnie zagadką- jednak jaką piękną!! Zawsze sobie myślę- podziwiaj, zastanowisz się później

Pozdrawiam Cię serdedznie

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu ten kącik romantyczny jest śliczny, podziwiałam go na żywo a i na zdjęciach wygląda super.
Dobrze czytam, od Sipa przyjdzie tak mało róż
czy to możesz potwierdzić
A ja takie rewolucje planuję w ogródku. 

Dobrze czytam, od Sipa przyjdzie tak mało róż

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Anulko, mam pytanie o powojnika, którego od Ciebie dostałam. Czy pamiętasz, z jakiej on jest grupy?
Czy aby nie wielkokwiatowy?
Nie wiem, czy tak słabo rosnie, bo młodziutki, a była susza, czy dlatego, ze wielkokwiatowe z natury trochę słabiej rosną, znaczy mniej bujnie. A postanowiłam, ze zostanie przy altance, bo wobec zmian planów, co do róż, które mają oplatać altankę, znalazł się całkiem na miejscu, czyli między doktorkiem z Don Juanem

Czy aby nie wielkokwiatowy?
Nie wiem, czy tak słabo rosnie, bo młodziutki, a była susza, czy dlatego, ze wielkokwiatowe z natury trochę słabiej rosną, znaczy mniej bujnie. A postanowiłam, ze zostanie przy altance, bo wobec zmian planów, co do róż, które mają oplatać altankę, znalazł się całkiem na miejscu, czyli między doktorkiem z Don Juanem

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Aniu, przyszłam się przywitać, a tu już wszystkie pochwały napisano, no i co mi pozostało, żeby sie nie powtarzać
zaglądnę tu jak pokażesz nowe różyczki
(nie rozumiem dlaczego nie ma tylu róż z zamówienia?)

zaglądnę tu jak pokażesz nowe różyczki

- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Ania, zdjęcia La France to chyba na moje ciche życzenie
cudnie zbudowany kwiat
a jak wyglada krzak? Typowy dla wielkokwiatowych, czyli z gołymi nogami?

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
Basiu krzaczek u mnie jeszcze maly a wygląda tak:

Przed La France rośnie Artemis(obsypany pąkami-czyli pięknie powtarza.Obie róże jeszcze zdrowiutkie)

Przed La France rośnie Artemis(obsypany pąkami-czyli pięknie powtarza.Obie róże jeszcze zdrowiutkie)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Dziękuję ale to,że mam tą różę to zasługa Neli.Iza w tym kąciku kwitła Vltawa,Piruette,New Davn,Chaplin,s-pnące i pod nogami 3x Warwick Castle(lub Leonarda da V) The Fairy i bidulki ściśnięte Bonica oraz i ta Silver)powojnik i......malinychatte pisze:Co za piękny kącik! Z jednej strony lilia, z drugiej Chartreuse ... jak tam musi pachnieć

Iza nie pamiętam jaki powojnik dostałaś.Nie zapisałam no i teraz luki w pamięci.
Agnieszko lubimy przysiąść z koleżankami i obserwować kwiaty,które są posadzone dookoła ogródka.Wtedy kawa lepiej smakuje niż na tarasie.
Maju śląska i Maju warszawska- o tych różach wyczytałam w wątku Deirde więc tam Was odsyłam-do żródła

Moniko krzesła wygodne i dość estetyczne.Mnie też przykuły wzrok w sklepie i znalazły się w ogródku

A ja myślę intensywnie co tu zrobić aby i u mnie na skraweczku ziemi tak bujnie kwitly rośliny-za każdym razem,gdy widzę taki obrazek,stoję jak wryta i nie mogę uwierzyć w to co widzę.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Dzięki Maju!!!
Grażynko czas by powtorzyć" picie miodu" a Danusia też coś opieszale się wybiera.
W nocy była taka ulewa,że obawiałam się o wszystkie kwiaty.Przeżyły ale już nie wyglądają tak pięknie i świeżo.
Rozwinęły się dzisiaj Burgund Ice i Lavender Ice.Krzewy mają po około 30-35 cm.Młodziaki powtórzyły kwitnienie i nadal jestem zauroczona ich kwiatami.

Wczoraj pączek ,dzisiaj rozwinięty kwiat

Grażynko czas by powtorzyć" picie miodu" a Danusia też coś opieszale się wybiera.
W nocy była taka ulewa,że obawiałam się o wszystkie kwiaty.Przeżyły ale już nie wyglądają tak pięknie i świeżo.
Rozwinęły się dzisiaj Burgund Ice i Lavender Ice.Krzewy mają po około 30-35 cm.Młodziaki powtórzyły kwitnienie i nadal jestem zauroczona ich kwiatami.

Wczoraj pączek ,dzisiaj rozwinięty kwiat

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.