Diamentowe kwiatki
Re: Diamentowe kwiatki
tylko kiedy to nastąpi???? aTy zjadasz papryczki?
na czczo nie
ale czasem dodaje do potrawek.A Ty sobie wyobrażasz że tamta kalatejka puściła korzonka

strasznie mnie palce piekły po tym jak wydłubywałam pestki, muszą być
przepraszam ale zmykam
mam nadzieję, że jutro ktoś wyjaśni mi z serwisu dlaczego mam taki kiepski zasięg, chyba o mnie zapomnieli

przepraszam ale zmykam

mam nadzieję, że jutro ktoś wyjaśni mi z serwisu dlaczego mam taki kiepski zasięg, chyba o mnie zapomnieli

o tak szybko?
ja muszę reo porozsadzać bo te boczne odnóżki są za duże
ja muszę reo porozsadzać bo te boczne odnóżki są za duże

dziękuję i wzajemnie
żadna inna firma u mnie nie działa
żadna inna firma u mnie nie działa

- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam się wieczorowo

Właśnie tak one wyrastają, nawet są pomiędzy tymi listkami takie przerwy, jakby miejsca na korzonki. Jak już będą korzonki to trzeba wsadzić tak, aby je spokojnie schować w ziemi, a te listki dookoła wygiąć tak w górę, będą sobie tak sterczały. Papirus lubi mokrą ziemię, ale nie te zielone łodygi, bo wtedy gnije, zauważyliśmy to u moich rodziców. Też planuję wsadzić ją do ziemi, a potem doniczkę do takiej małej szklanej misy - kuli, na dnie kamyczki i woda.diament pisze: Madzia dzisiaj dopatrzyłam się małych korzonków ale nie na czubku tylko pomiędzy tymi hmm jak to nazwaćliściami od parasolki?
jak zrobisz bagienko? Ja swoją zaraz do ziemi wsadzam. Tą parasolkę trzeba całą do ziemi zakopać?
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyszłam się przywitac
Współczuję kłopotów z netem. Niech Ci go szybko naprawiają, bo jak nie to my im
Zostawiam

Zostawiam

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniu
to co oni się tak grzebią u Ciebie?
Mi w jeden dzień naprawili 

Dorota podobno jest nowa antena z innej firmy, muszę zobaczyć, może coś innego u mnie zadziała. Na razie cisza. Laptop działa w sypialni więc używam go dopiero w godz nocnych

Madzia dzisiaj znalazłam nowe

Elu i ja Ciebie

Arletko ociągają się i to bardzo. Ja mam internet mobilny i nie mam kabelków. Stąd ten problem, muszą sobie anteny chyba naprawić. Na razie mnie zbywają. Dzisiaj dzwoniłam i podobno kontaktowali się ze mną a nawet sms wysłali

No wreszcie może cos się zmieni na lepsze,a jak tam corcie już zdrowe?
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniko
ja też mam mobilny 

o rany dopiero mi się pokazało, że post wysłany a Wy juz zdążyłyście odpisać. Niestety w takim tempie otwierania stron nie nadążę z rozmową z Wami 

- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, no tempo zawrotne, ja zdążyłam rysunek odstawić
Moniko, jak tylko Papirus wyląduje w doniczce to go pokażę, bo teraz to się moczy dopiero.
A ze "starymi listkami chodziło mi o coś takiego:

Moniko, jak tylko Papirus wyląduje w doniczce to go pokażę, bo teraz to się moczy dopiero.
A ze "starymi listkami chodziło mi o coś takiego:

Pozdrawiam:) Madzia