Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sylwku jakie tam hostowisko ,marzę o prawdziwej rabacie na wrzosy ,ale z braku miejsc mam tylko obwódki .A perukowiec mnie też się bardzo podoba po ścięciu .
Mariusz ,Agnieszko ,Zeniu ja chyba posadziłam swoje cyklameny za płytko boję się że zimą mi wymarzną . Mnie tez się bardzo podobają cyklameny ale czy w przyszłym roku będą kwitły nie wiem.
Aniu Dzięki cieszę się że gałęzi dla mnie wystarczy i moje roślinki mi nie wymarzną .
Ogród już nie jest taki atrakcyjny .
Genia[/b]
Mariusz ,Agnieszko ,Zeniu ja chyba posadziłam swoje cyklameny za płytko boję się że zimą mi wymarzną . Mnie tez się bardzo podobają cyklameny ale czy w przyszłym roku będą kwitły nie wiem.
Aniu Dzięki cieszę się że gałęzi dla mnie wystarczy i moje roślinki mi nie wymarzną .
Ogród już nie jest taki atrakcyjny .
Genia[/b]
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu Ty za płytko, a ja za głęboko i nie mogę ich znaleźć
a frezja ojj ślicznie 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu G,Sylwek, Grzesiu,Grzesik,Krzysiek, Gosiu,Jolu 500
Macie rację roślinki w tym roku powariowały ,ponownie zakwitły liliowce,Irysy,ciemierniki, sasanki, ostróżki a nawet malwa próbuje zakwitnąć
Grzesik nie straszyłam szpadlem moich kwiatków to one wdzięczności za moja opiekę
.
Jolu ja swoją dietę zaczynam dopiero po dłuższej przerwie .no i bardzo mnie to wkurza ale nic nie poradzę nie mogę sobie pozwolić na żaden dodatkowy kilogram .
Mariusz może rzeczywiście za głęboko posadziłeś te cyklameny .
Genia
Macie rację roślinki w tym roku powariowały ,ponownie zakwitły liliowce,Irysy,ciemierniki, sasanki, ostróżki a nawet malwa próbuje zakwitnąć
Grzesik nie straszyłam szpadlem moich kwiatków to one wdzięczności za moja opiekę

Jolu ja swoją dietę zaczynam dopiero po dłuższej przerwie .no i bardzo mnie to wkurza ale nic nie poradzę nie mogę sobie pozwolić na żaden dodatkowy kilogram .
Mariusz może rzeczywiście za głęboko posadziłeś te cyklameny .
Genia
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu przekopałem pół ogrodu żeby je znaleźć, ale udało się. Nie dość, że głęboko to jeszcze do góry nogami
ale wszystko naprawione
zimowity kwitną na fioletowo.

ogródeczek
storczyki
storczyki