Halinko-piwonię już nabyłam ( drzewiastą) na wiosnę pokarze Ci zdjęcie
No.. Ty się śmiej a ja przez całe lato latam po ogrodzie i straszę kucyka i mini kózkę- gdyby ktoś to nagrał...śmiechu warte mam wygranegrazynarosa22 pisze:Alinkote Wasze "szkodniki" są kochane...ależ fajne zdjęcia...faktycznie napiera na niego....
no nie moge ze śmiechu....
Właśnie dokupiłam na all jeszcze jedną..różową- znam tego dostawcę i zawsze mam roślinki dobrej jakości... zobaczęHalina Kwak pisze:Alinkofajny ten Twój zwierzyniec
![]()
![]()
![]()
Cieszę się z Twojego zakupu piwonii drzewiastej , też o niej marzę, tylko, że one strasznie drogie są, ale na pewno kiedyś kupię
Marzy mi się też piwonia koperkowa, ale jeszcze nigdy w sklepie nie spotkałam
Witam,dziękujępatrykgiel pisze:Piękny ogród, a Trachycarpus okrywasz na zimę czy ta palemka tak sobie rośnie ?
Bardzo,bardzo dziękujęmaniusika pisze:wszystkie obcięte sadzonki wsadzę do ziemi ,musi się któraś ukorzenić a twoja szafirowa burza wspaniale kwitnie i jest już duża , moje są w piwnicy bo tam mam do 15 stopni ciepła no w tą zimę może 10 ale wiosna przenoszę do szklarni i tam zasilam i ładnie rosną ... dlaczego twoja druga padła ????
Nie,nie-ja w ubiegłym roku zniszczyłam psiankę-szafirową burzę...patrykgiel pisze:naprawdę w tym roku zima naszym egzotykom dała popalić !!??
Nie wiadomo-różnie piszą A jak duży Twój oleander?patrykgiel pisze:No właśnie psianka, piękny krzew, powiedz tylko nie znam tego krzewu czy drzewka za bardzo, zimuje w ogrodzie czy w domu, ja w tym roku zostawłiem oleandra w gruncie pod solidnym przykryciem ale szanse na przetrwanie chyba nikłe !?![]()
![]()
Wiesz...może przetrwa- styropian,wata i gruba warstwa śniegu...ma igloo!!!!! Powinien przetrwać. Sama jestem ciekawa!!