Tu będzie moje niebo... Cynthia cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu, masz rację - astry chyba powinny jeszcze poczekać, jakoś tak jesiennie pachnie na polach.
Mam taką samą malwę jak Ty i jeszcze dwa kolorki dodatkowo - ta waniliowa to z Biedronki????
Mam taką samą malwę jak Ty i jeszcze dwa kolorki dodatkowo - ta waniliowa to z Biedronki????
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Daluś dziękuję za ciepłe słowa
Właśnie oglądałam zdjęcia z Waszego spotkania u Gigusi..........strasznie Wam zazdraszczam tych zlotów
......nie ma to jak spędzić czas w gronie ogrodomaniaków
Elu to malwa z nasionek Plantico.....tylko miał być mix kolorków a na razie są tylko dwa......ten i różowy

Właśnie oglądałam zdjęcia z Waszego spotkania u Gigusi..........strasznie Wam zazdraszczam tych zlotów

Elu to malwa z nasionek Plantico.....tylko miał być mix kolorków a na razie są tylko dwa......ten i różowy

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basieńko pięknie u Ciebie ,groszkowo i liliowo,takie lilie mam ,bynajmniej są identyczne,ależ one cudnie pachną i każda inaczej,wcale się nie dziwię,że zabrałaś do domu,ja zawsze muszę je w ogrodzie obwąchać
.Róża cudna,ma juz zamówioną na jesieni będę mieć New Dawn.Malwy Ci kwitną
,moje wyrosły liściory ogromne,ale kwitnięcie zostawiły na następny rok,oby przeżyły zimę
.Miłego dnia 

- Cynthia
Dzień dobry
CZY KTOŚ WIDZIAŁ MOJE SŁONECZKO
Wstałam , patrzę a tu deszcz za oknem
No i zapytuję......gdzie poszło słonko
......idzie długi weekend, plan mamy relaksacyjne a tu popaduje sobie równiutko......
Może i dobrze, roślinki podleje bo już suchota była straszna ,tylko do czwartku niech przestanie
Jadziu, Lidko już sobie zapisałam
Oleńko mój M ma godziny pracy ,takie jak mu pasują ,więc bardzo szbko wraca do domu......jedynie w dni kiedy się mijamy ,przez 2-3 godzinki zostaje z młodym babcia
Ale to tylko do września bo potem już zaczyna się przedszkole
No ,jak Oskarek pewnie będzie w przedszkolu łapał bakcyle i chorował babcia będzie wzywana na dyżury
Działeczki bardzo mi brakuje, ale niestety inaczej się nie da....
Za to jaka jest radocha jak przychodzę po tygodniu a roślinki pięknieją, rozkwitają a rabatki zarastają.......na codzień tego nie widać
Halinko lilie poszły sio, na balkon
Zapach był w mieszkaniu taki ,że chcieliśmy się podusić......teraz przez uchylone okno lekko zalatuje delikatny aromat i jest go w sam raz
New Dawn warta jest tego aby znaleźć jej w ogrodzie kawałek miejsca.....ma takie delikatne kwiatuszki....
A malwy kwitną jak oszalałe....i nawet rdza ich bardzo nie zjada
Tylko myślałam ,że trochę ładniej będą się prezentowały......kwiatki mają cudne ale całość jakoś nie jest zachwycająca....
MIŁEGO DNIA

CZY KTOŚ WIDZIAŁ MOJE SŁONECZKO

Wstałam , patrzę a tu deszcz za oknem

No i zapytuję......gdzie poszło słonko

Może i dobrze, roślinki podleje bo już suchota była straszna ,tylko do czwartku niech przestanie

Jadziu, Lidko już sobie zapisałam

Oleńko mój M ma godziny pracy ,takie jak mu pasują ,więc bardzo szbko wraca do domu......jedynie w dni kiedy się mijamy ,przez 2-3 godzinki zostaje z młodym babcia

No ,jak Oskarek pewnie będzie w przedszkolu łapał bakcyle i chorował babcia będzie wzywana na dyżury

Działeczki bardzo mi brakuje, ale niestety inaczej się nie da....
Za to jaka jest radocha jak przychodzę po tygodniu a roślinki pięknieją, rozkwitają a rabatki zarastają.......na codzień tego nie widać

Halinko lilie poszły sio, na balkon

Zapach był w mieszkaniu taki ,że chcieliśmy się podusić......teraz przez uchylone okno lekko zalatuje delikatny aromat i jest go w sam raz

New Dawn warta jest tego aby znaleźć jej w ogrodzie kawałek miejsca.....ma takie delikatne kwiatuszki....
A malwy kwitną jak oszalałe....i nawet rdza ich bardzo nie zjada

Tylko myślałam ,że trochę ładniej będą się prezentowały......kwiatki mają cudne ale całość jakoś nie jest zachwycająca....
MIŁEGO DNIA

- Cynthia
Halinko przeszukałam cały dom bo dzieciak gdzieś mi wyniósł centymetr
.....i nie mogę go znaleźć
Poradziłam sobie troszkę inaczej.......kwiatki są troszkę mniejsze niż spinacz od bielizny, taki zwykły plastikowy.....
Mam nadzieję ,że potem będą większe bo na razie róża rośnie w donicy na balkonie i to pewnie ma duży wpływ na wielkość kwiatów.....tak samo było z poprzednią różą....teraz na działce ma o połowę większe kwiaciory

Poradziłam sobie troszkę inaczej.......kwiatki są troszkę mniejsze niż spinacz od bielizny, taki zwykły plastikowy.....
Mam nadzieję ,że potem będą większe bo na razie róża rośnie w donicy na balkonie i to pewnie ma duży wpływ na wielkość kwiatów.....tak samo było z poprzednią różą....teraz na działce ma o połowę większe kwiaciory