Roślinki Ani cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Ale słodkie te Twoje kociaki, kocia mama jak dostojnie sobie leży :D Ciekawe jak zareaguje Twój drugi kociak jak się pojawią maluszki?
Ja nie palę, ale moja Mama pewnego dnia postanowiła , że kończy i tak już wiele lat " się trzyma" , a Tata jak miał zawał to się na tyle mocno przestraszył , że tez przestał.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu jak Ci idzie z niepaleniem,bo jak dobrze wyczytałam to miałaś rzucić od dziś.
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Moniko dziękuję :P Ja wczoraj miałam problem wrzucić je na serwer ale jak widzisz udało mi się :wink:

Karolinko nie mam pojęcia jak zareaguje kiciuś....mam tylko nadzieję że nic im nie zrobi :roll: Wiesz o tym że ja też nie powinnam palić dlatego cały czas sobie to mówię i jak na razie jest okey :lol:

Edytko nawet nawet mi to idzie....od rana wypaliłam tylko jedną ale non stop coś wcinam....jak nie paluszki to chipsy albo gumy :wink: Nie wiem jak tam M bo jest w pracy :roll:
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

Aniu! Nie jesteś sama! My z M też dziś rzucamy palenie. Co prawda chodzi bardziej o niego ale i ja już zaczęłam więcej popalać. Ja obejdę się bez niczego, ale M pomaga sobie gumami Nicorett. Podobno są całkiem niezłe!
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to jest nas dwie :P Ja żułam te gumy ale nic nie dało, reszta ich leży w szafce.....
Ale np mój kolega dzięki tym gumom rzucił.....nie mam pojęcia od czego to zależy ale myślę że silna wola dużo daje :wink:
Awatar użytkownika
Edyta 74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sty 2009, o 16:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu,Ewelinko,to trzymam za Was kciuki.
Pomyślcie sobie ile roślinek będziecie mogły kupić zamiast papierosów.
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Ja kiedyś kupowałam w aptece papierosy takie sztuczne i też nie pomagało :?
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Kontakt:

Post »

Mój M dzięki gumom nie palił ze 2 m-ce ale potem mieliśmy tragedię w rodzinie i nie wytrzymał nerwowo i znów zaczął palić. A jeśli chodzi o mnie to wypalałam 5,6 papierosów dziennie, więc nie jest chyba tak strasznie. Ale i ja muszę z tym skończyć bo przymierzamy się do kolejnego dzidziusia więć lepiej dać sobie trochę czasu na oczyszczenie organizmu.
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2009, o 09:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kocia mama wyglada ślicznie ! Kociowujek pewnie będzie miał stresa jak mu maluchy zaczną na głowę włazić ,gryźć w ogon i wyjadać z jego miski :;230

No i rzucaj palenie ! Znajdź sobie dobrą motywację ! ( ja byłam w trakcie budowy domu i przeliczałam ile mogę kupić cegieł za wypalone papierosy ;:223 i udało się .W domku już 5 latek mieszkamy a ja nadal nie myślę o powrocie do nałogu )
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Edytko dziękuję :) Już myślałam nad tym i powiem Ci że jeszcze byłoby dobrze jak by dało się dokupić parapety :wink:

Madziu pierwsze słyszę....są takie papierosy :roll:

Ewelinko to My tzn. ja i M na dzień wypalaliśmy 3 paczki ale już od paru miesięcy ograniczyliśmy się i palimy we dwoje paczkę dziennie.....dzisiaj jak na razie wypaliłam tylko tego jednego, M troszkę w pracy popalał ale w domu przy mnie jeszcze ani jednego nie zapalił :wink:

Ewo pewnie i tak albo nie będzie wiedział co się dzieje.....skąd tyle maluszków :wink: Nie mogę się doczekać tej gromadki.....pewnie będzie fajnie jak kociaki będą buszować po pokojach :P
Rzucę, muszę rzucić bo to niestety ale pochłania sporo kasy tym bardziej że mają zdrożeć i zdrowie sobie niszczę :P
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21

Post »

Aniu trzymaj się :P ja jak dalej będą tak drożały to chyba też rzucę :P
Moje linki
KATARZYNA
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Andziax007 pisze:Madziu pierwsze słyszę....są takie papierosy :roll:
Tak Aniu są, próbowałam ale też jakoś nie wyszło.
Jedyne co udało mi się nie palić, to tylko kilka dni po operacji nosa, ani wtedy smaku, ani węchu nie miałam :?
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj dziewczyny ,nie myślałam ,że tyle z was pali !
Miłośniczki roślinek i z takim paskudnym nałogiem ? ;:209 No w życiu po was bym się tego nie spodziewała ;:78
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

To Kasiu mobilizuj się i rzucaj jak najszybciej....bo ja od dzisiaj zaczynam dzień prawie bez papierosa :P

Madziu skoro nic nie dają to szkoda było je nawet brać.....no ale skąd mogłaś wiedzieć :wink: A teraz palisz :roll:

Ewuniu niestety to paskudny nałóg ale tak to już jest :) Teraz żałuje że w ogóle zaczęłam palić ale byłam młoda i głupiutka :oops:
Awatar użytkownika
ewasz29
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj wiem ,wiem jak to jest ...też byłam młodocianym :oops: palaczem :oops: :oops: :oops:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”