Tak kwitnąco. Już się nie umie doczekać aż następne
badylki wyjdą z ziemi i pokarzą swoje kwiaty i liście

Bardzo ładnie i wiosennie

Witaj Grzesiu wczoraj tez rozmawialiśmy z mężem o gotowej formie oczka ,teraz tylko pojeździć i już się zdecydować.350 za mało troszkę dużo co?Grzesiu pisze:Geniu witaj ...
Oooo co ja tu czytam u Ciebie....a jednak zdecydowałaś się.....
Pięknie będzie z oczkiem......ja też dziś o tym myślałem...
i kupię sobie gotową formę-tylko dół wykopię i wsadzę w ziemię....nie duże ale kosztuje 350zł....![]()
I nie wiem czy w kwietniu...chyba w maju z wiadomych przyczyn nie zależnych ode mnie....![]()
A fotki z ogródka Twojego piękne-kolorowe i tak gęsto jak lubię
Już wiem co zrobię - dziękuję i głowa do góry bo czuję, że cały czas przygnębiona tymi cebulkamie jesteśe-genia pisze:Edyto ja mogę Ci powiedzieć że ja już posadziłam liliowce ,lilie irysy,piwonie,tawułki i wszystkie kwiaty które zimują w gruncie do ziemi ,nie znam wiązówki to nie wiem .A co Ty kochana zrobisz to nie wiem.
Ja nie sadze w koszyczkach ponieważ mam tego tyle że zabrakło by miejsca.
Genia
Witaj Elu bardzo udaną.ale przez ta bezsenność byłam bardzo zmęczona myślałam że jak wrócę to zasnę i będę spała do rana a tu po godzince obudziłam się i do 5 rana nie mogłam zasnąć i znowu jestem zmęczona a tyle pracy przede mną.tija pisze:Witaj GieniuOj to żle że się denerwujesz na myśl o przesyłce , myślisz że to jest warte Twojego cennego zdrowia
, dbaj o siebie nie możesz się rozchorować przed naszym spotkaniem
.
Gieniu udaną miałaś wczoraj podróż i spotkanie ?
Gieniu mi bardziej zależy na Twoim zdrowiu , to o nie się martwię a nie o to że kwiatki dojadą bądż niee-genia pisze: Witaj Elu bardzo udaną.ale przez ta bezsenność byłam bardzo zmęczona myślałam że jak wrócę to zasnę i będę spała do rana a tu po godzince obudziłam się i do 5 rana nie mogłam zasnąć i znowu jestem zmęczona a tyle pracy przede mną.
Nie martw się jak tylko wszystko powychodzi z ziemi to zapakuję samochód i przyjadę i Ci zawiozę mniej tylko ziemie przygotowaną.
Na razie jeszcze hosty nie wyszły zawilce jesienne różowy pełny i biały.irysy też muszą troszkę liści dostać tak samo liliowce.Chryzantemy już mogłabym Ci ukopać.
Nie pytałam o języczki czy tez chcesz?
Nie wiem czy do bagażnika to wszystko się zmieści,ale najważniejsze żebyś pod to wszystko miała przygotowany grunt.
Genia