Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Geniu jaka wspaniała wiosna u Ciebie się zrobiła.
Tak kwitnąco. Już się nie umie doczekać aż następne
badylki wyjdą z ziemi i pokarzą swoje kwiaty i liście :D :shock: :D
Bardzo ładnie i wiosennie :roll:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko,Danusiu .Jadziu,Jolu,Asiu ,Halinko ,Jola 500 Ido witajcie .Piękne sny szczególnie Joli 500 ,chciałaby mnie pozbawić całego ogrodu.
;:1
A tak poważnie ostatnie 2 noce prawie nie śpię jestem jakaś poddenerwowana,zawsze było tak że jedną spalam a druga się męczyłam ,chyba przez to zamówienie.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu pisze:Geniu witaj ...
Oooo co ja tu czytam u Ciebie....a jednak zdecydowałaś się.....
Pięknie będzie z oczkiem......ja też dziś o tym myślałem...
i kupię sobie gotową formę-tylko dół wykopię i wsadzę w ziemię....nie duże ale kosztuje 350zł.... :?
I nie wiem czy w kwietniu...chyba w maju z wiadomych przyczyn nie zależnych ode mnie.... :wink:
A fotki z ogródka Twojego piękne-kolorowe i tak gęsto jak lubię :wink:
Witaj Grzesiu wczoraj tez rozmawialiśmy z mężem o gotowej formie oczka ,teraz tylko pojeździć i już się zdecydować.350 za mało troszkę dużo co?
Dziś wszystkie krokusy pozamykane jest ponuro choć miało świecić słońce.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

piterek pisze:Ładne sny, Geni się chyba nie spodobają :D :lol:
Piotrze nie wiem czy takie ładne jak chcą mi wykopać wszystkie kwiaty ,nie wystarczą odnóżki od nich?
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Witaj Gieniu :D Oj to żle że się denerwujesz na myśl o przesyłce , myślisz że to jest warte Twojego cennego zdrowia :roll: , dbaj o siebie nie możesz się rozchorować przed naszym spotkaniem ;:185 .
Gieniu udaną miałaś wczoraj podróż i spotkanie ?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edyto ja mogę Ci powiedzieć że ja już posadziłam liliowce ,lilie irysy,piwonie,tawułki i wszystkie kwiaty które zimują w gruncie do ziemi ,nie znam wiązówki to nie wiem .A co Ty kochana zrobisz to nie wiem.
Ja nie sadze w koszyczkach ponieważ mam tego tyle że zabrakło by miejsca.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

krzysiek86 pisze:Geniu jaka wspaniała wiosna u Ciebie się zrobiła.
Tak kwitnąco. Już się nie umie doczekać aż następne
badylki wyjdą z ziemi i pokażą swoje kwiaty i liście :D :shock: :D
Bardzo ładnie i wiosennie :roll:
Witaj Krzysiu dzięki ja też niecierpliwie czekam na resztę cebulek aż zakwitną
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

e-genia pisze:Edyto ja mogę Ci powiedzieć że ja już posadziłam liliowce ,lilie irysy,piwonie,tawułki i wszystkie kwiaty które zimują w gruncie do ziemi ,nie znam wiązówki to nie wiem .A co Ty kochana zrobisz to nie wiem.
Ja nie sadze w koszyczkach ponieważ mam tego tyle że zabrakło by miejsca.
Genia
Już wiem co zrobię - dziękuję i głowa do góry bo czuję, że cały czas przygnębiona tymi cebulkamie jesteś ;:168
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tija pisze:Witaj Gieniu :D Oj to żle że się denerwujesz na myśl o przesyłce , myślisz że to jest warte Twojego cennego zdrowia :roll: , dbaj o siebie nie możesz się rozchorować przed naszym spotkaniem ;:185 .
Gieniu udaną miałaś wczoraj podróż i spotkanie ?
Witaj Elu bardzo udaną.ale przez ta bezsenność byłam bardzo zmęczona myślałam że jak wrócę to zasnę i będę spała do rana a tu po godzince obudziłam się i do 5 rana nie mogłam zasnąć i znowu jestem zmęczona a tyle pracy przede mną.
Nie martw sie jak tylko wszystko powychodzi z ziemi to zapakuję samochód i przyjadę i Ci zawiozę mniej tylko ziemie przygotowaną.
Na razie jeszcze hosty nie wyszły zawilce jesienne różowy pełny i biały.irysy też muszą troszkę liści dostać tak samo liliowce.Chryzantemy już mogłabym Ci ukopać.
Nie pytałam o języczki czy tez chcesz?
Nie wiem czy do bagażnika to wszystko się zmieści,ale najważniejsze żebyś pod to wszystko miała przygotowany grunt.
Genia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Geniu , jak dziś u Ciebie na dworze :?: pogoda znośna :?: u mnie dziś od rana bardzo mocno pada deszcz, ale to dobrze, bo szybciej ziemia odtaje i się ogrzeje i będę mogła wysadzać roślinki :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edyto a kto by się nie martwił

A to rów przygotowany do wrzosów teraz tylko pomieszać ziemie z kwaśnym torfem i rozdrobnionymi gałęziami z sosny i bedzie można sadzić.
Obrazek

No i troszkę kolorów
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[/img]
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witam Gieniu, kolorowo u Ciebie
Do mnie tez przyszła przesyłka :D z cebul, ucieszylam się jak maluch.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

e-genia pisze: Piotrze nie wiem czy takie ładne jak chcą mi wykopać wszystkie kwiaty ,nie wystarczą odnóżki od nich?
Widzisz Geniu, aby ja nie jestem chytry na Twoje roślinki, a w Twoim ogrodzie już pięknie kolorowo :D
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

e-genia pisze: Witaj Elu bardzo udaną.ale przez ta bezsenność byłam bardzo zmęczona myślałam że jak wrócę to zasnę i będę spała do rana a tu po godzince obudziłam się i do 5 rana nie mogłam zasnąć i znowu jestem zmęczona a tyle pracy przede mną.
Nie martw się jak tylko wszystko powychodzi z ziemi to zapakuję samochód i przyjadę i Ci zawiozę mniej tylko ziemie przygotowaną.
Na razie jeszcze hosty nie wyszły zawilce jesienne różowy pełny i biały.irysy też muszą troszkę liści dostać tak samo liliowce.Chryzantemy już mogłabym Ci ukopać.
Nie pytałam o języczki czy tez chcesz?
Nie wiem czy do bagażnika to wszystko się zmieści,ale najważniejsze żebyś pod to wszystko miała przygotowany grunt.
Genia
Gieniu mi bardziej zależy na Twoim zdrowiu , to o nie się martwię a nie o to że kwiatki dojadą bądż nie :roll: . Miejsce do sadzenia będzie przygotowane to najmniejszy problem :wink: , sadzić mam gdzie więc to też nie problem , fajnie było by żeby na Wasz przyjazd było cieplutko i słonecznie . Gieniu ja się nie pogniewam na żadne roślinki , czy to będzie ociupinka na rozrośnięcie , czy większy krzaczek . Byłam teraz na targach i się nie obkupiłam , mało wystwców a ceny :shock: . Ida przywiozła mi ofertę z hostami , ceny w sam raz na moją kieszeń , nie będę jednak jeszcze zamawiać poczekam na Twoje by nie powielać odmian . U mnie dzisiaj zimno i zachmurzone , idę jednak do ogrodu bo mam już dość siedzenia w domu . Jeszcze raz napiszę GIENIU uważaj na siebie ;:196
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p
Od: 29 mar 2008, o 21:51

Post »

Witam
aż moło ogladać tak kolorowe fotki ,slicznie u Ciebie
pozdrawiam aska
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”