Ogródek AGNESS cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agnisiu. Pozdrawiam porannie bo później jadę na działeczkę. Wreszcie masz wiosenkę. Ciemierniczek cudo. Też w tym roku taki kupiłam. Miłego dnia życzę. I nie przepracuj się za mocno. Ja dziś muszę lilie posadzić.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie Izuś, Aduś, Olu, Carlu,Iguś, u mnie dziś cudowna, ciepła i słoneczna wiosna
Słońce przepięknie grzeje, pszczółki uwijają się wśród krokusów, coraz więcej ich się otwiera
, pokazują się najwcześniejsze prymuleczki, już jest troszkę różowych kwiatuszków
Z pogody cieszę się bardzo
Ja niestety na ogród nie wyjdę, właśnie wróciłam ze szpitala, u Gabrysi choroba zamiast poprawy nasiliła się, już w tej chwili ma obustronne zapalenie płuc, jeszcze nigdy nie była taka chora
Założony ma wenflon i pielęgniarki będą przyjeżdżały i robiły zastrzyki dożylne, bo pupinka już tak skuta że nie ma gdzie robić zastrzyków
Mam nadzieję, że zacznie się w końcu poprawiać 

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu. Bardzo się zmartwiłam, że choroba nie mija a nasila się u Gabi. Bardzo to przykre, ale widać, że dotychczasowy antybiotyk nie działał. Oby nowy był skuteczny. Życzę gabi szybkiego powrotu do zdrówka i Tobie mniej kłopotów.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cynthio, Iguś, Aduś, Carlo,Marcinie,Olu, Kochani bardzo Wam dziękuję za troskę, tak się jakoś pokiepściło z tym zdrówkiem Gabuni, mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej.Teraz śpi więc mogę troszkę odpocząć i posiedzieć na forum. Słońce dziś przepiękne, na razie jeszcze czuje się mrozik po nocy, ale w dzień na pewno będzie bardzo cieplutko
aż trudno wysiedzieć w domu
Może uda mi się wyskoczyć choć na pół godzinki, wysadziłabym ciemierniki z allegro, bo już powschodziły, i na noc plastikową butelkę na ochronę
Coraz więcej krokusików otwiera się, i może zakwitną iryski cebulowe, mają ładne listeczki , w zeszłym roku mi nie kwitły- nie mam pojęcia dlaczego
Już się nie mogę doczekać, kiedy zakwitną sasanki, to moje ukochane wiosenne kwiaty
, niektóre kępy mają już piękne pąki, inne dopiero wychodzą. Może uda mi się wygonić moją Olę do ogródka, żeby cyknęła kilka fotek, to wieczorem pokażę co słychać w moim ogródeczku 

Coraz więcej krokusików otwiera się, i może zakwitną iryski cebulowe, mają ładne listeczki , w zeszłym roku mi nie kwitły- nie mam pojęcia dlaczego

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.