Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Marysiu
ależ pięknie kwiatowo w Twoim ogródku, już tak dużo wspaniałych roślinek Ci kwitnie
Zonkile cudowne, a ten pierwszy mistrzostwo świata- pierwszy raz takie cudo widzę
i już bergenia Ci zakwitła
u mnie jeszcze nawet pączuszków nie widać
Na razie u mnie kwitną tylko krokusy i zaczynają prymulki.

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Marysiu dziękuję za piękne krokusiki na pewno słonko szybko nadrobi zaległości i wszędzie zakwitną wiosenne kwiatki.
Lilu najpierw forum było niedostępne a potem jak przeczytałam to już było za póżno na wysłanie jutro pracuję cały dzień więc mogę wysłać w środę to już w czwartek powinnaś dostać przesyłkę hostę i hortensję tak ale nie wiem czy perukowiec w ogóle żyje .
Dziękuję Maju za pamięć.
Agnieszko mnie też ten żonkil zaskoczył dostałam go od kolegi bardzo mi się podoba ale to nie wszystkie moje żonkile niektóre jeszcze będą kwitły dopiero mają pąki . Bergenię dostałam od Joli Graj już taką piękną z pączkiem.
Marivsz dziękuję.
Ewuniu ja ją też uwielbiam mogła być przez cały rok, te jasno zielone listki na drzewach .
A to moje hiacynty.

Lilu najpierw forum było niedostępne a potem jak przeczytałam to już było za póżno na wysłanie jutro pracuję cały dzień więc mogę wysłać w środę to już w czwartek powinnaś dostać przesyłkę hostę i hortensję tak ale nie wiem czy perukowiec w ogóle żyje .

Dziękuję Maju za pamięć.

Agnieszko mnie też ten żonkil zaskoczył dostałam go od kolegi bardzo mi się podoba ale to nie wszystkie moje żonkile niektóre jeszcze będą kwitły dopiero mają pąki . Bergenię dostałam od Joli Graj już taką piękną z pączkiem.

Marivsz dziękuję.

Ewuniu ja ją też uwielbiam mogła być przez cały rok, te jasno zielone listki na drzewach .

A to moje hiacynty.

- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Dziękuję Marysiu, ja dzisiaj miałam cały dzień bez wejścia na forum, które najpierw było niedostępne a później nie miałam internetu. Bardzo się cieszę z hosty i hortensji.
Hiacynty śliczne, u mnie rozkwita biały.
Hiacynty śliczne, u mnie rozkwita biały.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marysiu. Widzę we Wrocławiu u wszystkich królują hiacynty. U mnie też część narcyzów dopiero w pączkach. Dobrze, ze kwiatki rozwijają się nie wszystkie razem, tak, że co chwilę coś nowego zakwita. Miłego wieczoru życzę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
u Ciebie juz prawie wszystko zaczyna kwitnąć.. pełnia wiosny, na świeta będziesz miała piekny ogrodek:)też uwielbiam hosty
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Z kwiatowego dworku
ślicznie wychodzą te hosty , wczoraj przeglądałam miejsca gdzie powinny być ale jeszcze nic nie widac .. może po świętach .przy tak słonecznej pogodzie wszystko sie rwie do życia ...życzę wszystkim dużo słoneczka ..