Dziewczyny, moja carnosa miewa takie same liście, jak ta, która padła - a którą Figa określiła jako finalsoni. Więc może nie była to taka wielka strata.
anoli pisze:Dziewczyny, moja carnosa miewa takie same liście, jak ta, która padła - a którą Figa określiła jako finalsoni. Więc może nie była to taka wielka strata.
jardin pisze:Ale się rozchorowałaś Przepiękna kolekcja! ;:13
mam dla Ciebie dobre wieści - hoja kerri ..... powolutku zaczyna się puszczać!!!!! jeszcze troche cierpliwości i Ci ja skubne - yak jak obiecałam :P :P :P
Kasiu nie tak łatwo to zrobic, bo zastawiona jest troszkę, udało mi się jednego liścia, ale to jeszcze nie te. Ona tak zaczyna wyglądać, jak coś jej dolega - ta miała za ciasno i za sucho
No właśnie u mojej tej co dostałam od synowej to właśnie tak się robią że są blade i tylko te nerwy ciemniejsze
Tak jakby po przesadzeniu coś jej dolegało
Fotki swojej już wstawiłam :P
Andziax007 pisze:Aniu a co to za maluszek który siedzi sobie w wodzie
o którego maluszka pytasz?? w wodzie moczą nóżki ; multiflora,hasselti. compakta, biakenssis, i coś co dostałam jako tsangi - ale tej nie jestem pewna bo moja nowo nabyta tsangi ma inne liście
dawno nic nie pokazywałam to pochwale sie moimi pelaśkami bluszczolistnymi , ktore po kilku słonecznych dniach zaczęły obficie kwitnąć :P tym bardziej sie z nich cieszę że kupiłam je jako malenkie i ogólnie zabiedzone sadzonki w 6 pakach w realu, po 2 miesiacach wyglądaja tak jak na fotce poniżej :P :P