Największy mróz jak na razie - 20. U Ciebie to chyba nawet tyle nie było.
No i ta poducha śniegowa.
I pomyśleć, że kiedyś śnieg mi przeszkadzał

Pozdrawiam

O kurcze współczuje Ci ,takie paskudztwo kolega miał na działce ,co on nie stosował a i tak zżerały wszystko padały pod wpływem środków a nie wiadomo skąd nowe przybywały .W następnym roku jak nożem uciął ,nic święty spokój.Ruda2011 pisze:santana51 Ty szczęściarzu. Ślimaki w skorupkach
.
U mnie są luzytańskie - wielkie bezskorupowce - to dopiero jest "sajgon". Mam zamiar zrobić regularne zasieki z popiołu dokoła poziomek
Krzysztof całe stado kaczek wpuściła bym do ogródka - niestety regulamin ROD zabrania trzymania zwierząt hodowlanych na działce, poza tym pierwszej nocy poszły by pewnie do czyjegoś garnkakrzysztofkhn pisze:A nie lepiej kupić i puścić do ogrodu parkę kaczek ?
Znając Warszawskie realia na bank do rana byś ich nie uświadczyła.Ruda2011 pisze:Krzysztof całe stado kaczek wpuściła bym do ogródka - niestety regulamin ROD zabrania trzymania zwierząt hodowlanych na działce, poza tym pierwszej nocy poszły by pewnie do czyjegoś garnkakrzysztofkhn pisze:A nie lepiej kupić i puścić do ogrodu parkę kaczek ?