Witam!
Wczoraj padłam zmęczona pewnie przede wszystkim tlenem w nadmiarze
Basiu to tylko o Tobie dobrze świadczy, że dzień spędziłaś pracowicie! a nie przejmuj się

ja kiedyś jednej forumce tak uparcie zmieniałam imię że aż mnie ochrzaniła...no i potem już się pilnowałam
Ewelinko mam nadzieję że już będzie tylko lepiej, bo jeszcze trochę zimno, ranki bardzo rześkie brrr!
Miłe, że zdjęcia się podobają i póki jestem postaram się wstawiać kwitnące na bieżąco. Dziękuję bardzo i życzę Ci również słoneczka
Ewuniu 
barwinków mam parę odmian, to oprócz jednego dam po kawałku z każdego, a jeden fatalnie się rozmnaża i trudno kwitnie. Jak już udało mi się go zmusić do kwitnienia to musiałam go przesadzić bo rósł tam gdzie zapadała się ziemia. Prenumerowałam 2 lata GW bo mieli tanią propozycje a w tym nie zaproponowali to nawet nie szukałam prenumeraty. Ewciu ja mam specjalnie tv nc+, bo tam na domo+ jest GW i mój ulubiony Monty
Pogodnego Święta pracy
Lucynko pogoda wyklarowała się i miałam bardzo ładny dzień

Nie ukrywam, że czując na plecach 15 maja poszłam po obiedzie do tunelu i posadziłam ponad 20 pomidorów, bo pracy mam huk a z pogoda może być różnie

Narcyz na zdjęciu wygląda na babciny, ale on nie pachnie, za to mam babcine ale te z kolei nie kwitną i muszę je przenieść do słońca, bo u ofiarodawczyni rosną w słońcu
Pełny barwinek to mój ulubiony, a ciemiernik to ubiegłoroczny podarunek od Renatki! ślicznie się przyjął i obsypany jest kwiatkami

Odkąd mam ogrody to najlepiej praca szła mi właśnie w Święto Pracy

Pozdrawiam cieplutko i życzę słonka
Tereniu jak zaświeciło słońce to od razu wszyscy mamy inne humorki

Życzę żeby badania wyszły dobrze i potem mile spędzonego czasu na działce
Martusiu wiesz jak jest złe nie śpi

Ja tez nie wiem czego się chwytać, ale założyłam ile zrobię tyle będzie, co prawda czołówkę już mam ale noce są zimne

Tulipany to prezent od dawno nie bywającej forumki Stokrotki. Ona miała właśnie tylko te dwa kolory i na tej grządce na siatce posadziłam z dwóch źródeł moc tulipanów, ale zostały tylko te

Dzięki temu zawsze ją wspominam

Pozdrawiam i pięknego dnia życzę
Tereniu cieszę się, że kwiatuszki się podobają! i wiesz mój barwinek nie od razu był pełny, bo dopiero później zwróciłam na to uwagę. Potem miał taki jakby środkowy płatek, a z czasem jest coraz pełniejszy

Daj mu szansę! Za to moja Leycesteria wreszcie odkryta okazała się sucha na pieprz ...nic nie dało okrycie, czy odbije nie wiem na szczęście mam siewki

Humor rzeczywiście lepszy, kondycja się poprawia i zdrowie też.
Na pewno woda wsiąka i dzisiaj to sprawdzisz bo gdzie można lepiej spędzać Święto Pracy jak nie w ogrodzie
Dobrego i pogodnego dnia Tereniu
Zuziu dziękuję za dobre serduszko

ale teraz myślę tylko o tym co mam, bo wiesz że wyjazd
za pasem Jednak nic nie stoi na przeszkodzie żeby po powrocie zrobić jakieś
machniom ...więc Ty u mnie też patrz i wal śmiało
a teraz zasypię Was zdjęciami~!
Najpierw wczorajsze:
za to kocham przywrotniki!
moja jedyna!
i inne tulipany!
niskie i botaniczne
zachód jakby zimowego słońca!
i podobnie było rano, najpierw chmury i szaro a potem z chmur wyłoniło się słońce podobne do księżyca
ale mimo wszystko rozświetliło świat...tu sad przed i po wschodzie. Zdjęcia robione tym samym aparatem i
obrabiane identycznie w tym samym programie

Dobrego dnia pracy!