Dwie roślinki kupiła jeszcze zanim weszliśmy do OB, potem to targała za sobą ale nazw Ci nie wymienię, bo nie znałem tych roślin i mi nie utkwiły w pamięci. Potem poszliśmy znowu na zakupy, każdy coś wyniósł, a Monika jeszcze się wróciła po powojnik, wystarczył moment i zaraziła się od Comy. Ach te wirusy
Witaj Moniczko . Widzę ,że u Ciebie już sasanki ,hiacynty,i nawet tulipaki ładnie kwitną . U mnie jeszcze muszę trochę poczekać na te wszystkie cuda natury,żeby zakwitły. Miłego wieczorku
Witam Jadziu. Sasanki zrobiły mi miłą niespodziankę, tulipany też.
Na swoje piękności nie będziesz musiała długo czekać, wszystko rośnie i rwie się do życia.
Wiosna jest cudowna
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
U mnie rośnie wilczomlecz białobrzegi, ale mam ten problem bo teraz zakupiłam 2 powojniki w inne miejsce i nie wiem czym go obsadzić - wilczomleczu już nie chcę
Mariola, powojnik już posadzony. Wyszło na to, że będzie tańczył na/lub przy rurze Jeszcze tylko muszę mu coś przy nogach posadzić.
Myśłałam, że "trochę" sobie z nim pospaceruję po działce, ale nie... nawet szybko wypatrzyłam miejsce.
U Moniki - cz. 1, cz. 2 Gdy życie ofiaruje Ci cytryny, zrób z nich lemoniadę.
Moniś ale u Ciebie cudeńka kwitną, ja dziś sprawiłam sobie sasankę w dwóch kolorach ale takiej jak Twoja też nie widziałam śliczna jest tak jak reszta Twoich roślinek.
Muszę obejrzeć w internecie jak wygląda kokoryczka bo nawet nie wiem