Mój ogród - eukomis cz.1
Halinko....świetne miejsce odwiedziłaś....a taki powojnik jak na ostatnim zdjęciu, to mam w ogródku, tylko jeszcze nie kwitł, przynajmniej zobaczyłam jak wygląda w rozkwicie 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie ostatnio widziałam reportaż z tej szkółki w jakiejś ogrodowej gazecie... Nie wiedziałam jednak, że jest tam aż tak pięknie. Koniecznie muszę się tam z mężem wybrac. Oni mają ustalone dni kiedy można zwiedzac ogród?
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu nie miałam czasu sie przyglądnąć mojej kalikarpie Chcę okres zimowy wykożystać na leczenie ,chodzę do dentysty,na rehabilitację, mam przepisane kilkanaście zabiegów bo pobolewa mnie biodro , a wiesz jak pójdziesz do przychodni to cały dzień zmarnowany. No i te dodatkowe zajęcia o ogrodzie to ani nie myślę wszystko okryte kołdereczką i roślinki śpią.pozdrawiam
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Izuniu ja byłam tam chyba we wrześniu lub na początku pażdziernika ogród warty odwiedzenia jak trafi się na piękną pogodę to można miło wypoczać, a mój angielski to szkoda gadać słabiutko. już głowa nie ta. Ale jak zaczełam to muszę chodzić nie mogę być gorsza od mojego M. On mnie mobilizuje i to dobrze bo ja nie mam aż tak silnej woli, jakby chodziło o rośliny to na pewno by się udało. Izuniu ładnie też jest w szkólce "Ogrody Śląskie" w Świerklańcu za Katowicami można zobaczyć jakie warunki są potrzebne danej roślince.pozdrawiam
Ogród Śląski. w Świerklańcu.

Ogród Śląski. w Świerklańcu.

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Widać, ze jak byłaś w tym ogrodzie, to pogoda była piękna!
Halinko, to bardzo dobrze, że M Cię mobilizuje. Na pewno skończysz. Jak się umysł rozleniwi, to trochę jest trudno, ale im dłuzej nad tym bedziesz pracować, tym łatwiej zacznie Ci nauka przychodzić. Zobaczysz! Trzymam kciuki za Ciebie
Pozdrów proszę swojego M
Halinko, to bardzo dobrze, że M Cię mobilizuje. Na pewno skończysz. Jak się umysł rozleniwi, to trochę jest trudno, ale im dłuzej nad tym bedziesz pracować, tym łatwiej zacznie Ci nauka przychodzić. Zobaczysz! Trzymam kciuki za Ciebie

Pozdrów proszę swojego M

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Oj dziewczyny na stawy też jest sposób
polecam wątek Zadbajmy o zdrowie.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie