Pod Puszczą cz-1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Pod Puszczą cz-1

Post »

Przyszłam i ja Ciebie Elu uściskać ;:168 i życzyć wspaniałych dni w Twoim raju, a rabatki śliczne, cóż powiedzieć, kwiaty jeszcze tak pięknie kwitną, a owoce dorodne, borówki, maliny, no i pomidorki tak obrodziły ;:215
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ale owoców! ;:oj
A te Twoje pergolki strasznie mi się podobają! ;:333
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Eluś wszystkiego najlepszego zatem. Sto lat i dużo sił do dalszego ogrodowania. ;:173 ;:173

Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Elu.......spóżnione sto lat. ;:168 , albo i więcej ;:136 .
Maska pisze:Skoro się przyznałaś Zeni do święta
Marysiu..ja sama Eli w pesel zajrzałam, młoda siksa. :;230 . Elu róże obłędne a pergoli bez wstydu zazdroszczę. ;:306
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie , przepraszam , ale wczoraj wróciłam bardzo póżno i do tego wypompowana przez dzieciaki . Dały mi popalić ;:306 .Iwonko , Dorotko , Oleńko ,Zeniu , bardzo Wam dziękuję za wszystkie piękne i ciepłe życzenia , sprawiły że cieplej zrobiło mi się na sercu .To było bardzo ,bardzo miłe , jeszcze raz dzięki ;:167 . Jak widzicie staram się w ogrodzie ciągle coś ulepszać i upiększać .Nie zawsze idzie to zgodnie z moimi planami ,ale idzie .Ten rok mam wyjątkowo pracowity i sama jestem ciekawa rezultatów tej pracy . Najbardziej żałuję że mam tylko dwie ręce i dwa dni w tygodniu na wszystko ,może za rok ,dwa ,albo i pięć :;230 się to zmieni .Teraz jadę na cały tydzień i na pewno będzie mnie nosiło po ogrodzie jak zwykle :tan , zresztą , same wiecie jak to jest . ;:167

Obrazek[/URL
Cherzogin Kristina

[url=http://www.fotosik.pl/zdjecie/8b36e32b08d4158e]Obrazek

Dolce Vita

Obrazek
NN

Obrazek
Lady Sharlot

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Trzykrotki jeszcze kwitną

Obrazek

Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Elu, no tak wiemmmm,że na internetowo jest od was wsparcie,zapewne będę tu często bo już jutro odjeżdzaja
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Elu ,a nie myślałaś o przeprowadzce na Twoją działeczke miałabyś wtedy więcej czasu .A no tak Twoja praca .
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ach te Twoje trzykrotki ;:185 Róże powtarzają kwitnienie i teraz będą aż do mrozów ;:oj
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko , możesz na nas liczyć i w razie co , w nocy ,o północy .Ja wiem że Tobie trudno jak zostajesz sama ,ale masz tam też pewnie jakiś sąsiadów, trzeba nawiązywać nowe znajomości ,wychodzić do ludzi .Miłego i spokojnego dnia ;:167

Alu, ,ciągle myślę o przenosinach ,ale mam pod opieką swoją mamę i nie mogę póki co zostawić jej samej w mieście bo chociaż jest jeszcze w miarę sprawna to trzeba już zapewnić jej codzienną pomoc ,posprzątać ,ugotować ,uprać zrobić zakupy .Żeby jednak nie zgnuśnieć w domu ,dodatkowo pracuję i wychodzę z domu na kilka godzin a to pozwala mi zachować równowagę psychiczną .Ponadto żeby zamieszkać na stałe na wsi trzeba włożyć tam sporo kasy i pracy bo niestety nie ma tam żadnego ogrzewania , poddasze jest nieocieplone więc latem gorąco a zimą zimno .Myślę że jeżeli syn założy tam ogrzewanie i zamieszka na stałe to ja kiedyś dołączę do niego ,a jeżeli nie to będę jeżdziła na pół roku ,od wiosny do jesieni . Zresztą , nauczyłam się już ,że życie samo układa nam scenariusze i nie ma co za bardzo wybiegać w przyszłość .

Marysiu Jesteś niesamowicie zdyscyplinowaną osobą ,bo tylko takie są w stanie pogodzić tyle ,ile Ty masz pracy na swoim szaliczku z prowadzeniem wątku z ogromną ilością wpisów a potem na nie odpowiedzieć ,no i jeszcze odwiedzać zaprzyjaznione wątki . Ciągle się zastanawiam jak Ty to robisz i podziwiam . ;:168

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Elu co do scenariuszy nieprzewidzianych to masz racje ...I nie zawsze też jest dla nas dobre to czego my chcemy .
Dzielna jesteś ;:168
Marysię też podziwiam ,kiedyś zapytałam ją czy'' śpi ''
Pozdrawiam Alicja
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pelu juz ok,tak zawsze mam w dniu ich wyjazdu! daje radę dzięki za wsparcie! ;:196
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Piękne rabaty, choć rozchodnik przypomina o jesieni, która nadchodzi wielkimi krokami.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam , i znowu mamy troszkę lata . Właśnie wróciłam z targu ,zrobiłam zakupy do domu ,czyli mięsko ,swojska szyneczka ,warzywa ,trochę śliweczek i trochę zielska do ogródka :;230 ,no bo coś przez tydzień muszę przecież robić . A będę miała co robić bo koleżanka przytargała mi jak co roku o tej porze z zaprzyjaznionej szkółki trochę różności .Za wcześnie cieszyłam się,że będę wyłącznie odpoczywała a syn jak zobaczy 15 doniczek to znowu stwierdzi , że potrzebna jest ciężarówka ;:306
Od wtorku załatwiałam rózne sprawy ,sprzątałam ,pomagałam przy dzieciakach zaprzyjażnionej rodziny, przerabiałam antonówkę ,czyli odpoczywałam na urlopie . Jeszcze nie wiem czy jadę na wieś dzisiaj ,jutro ,czy może nawet w niedzielę . Teraz biorę się za gary bo muszę zostawić ugotowane , upieczone , prawie gotowe potrawy na ten przyszły tydzień dla mamy i syna inaczej nie ma opcji żebym wyjechała .

Alu , to nie dzielność , tylko mus życiowy , ale ja lubię pracować i być w tzw . ruchu .Jak to moja mama mówi że jak nie mam co robić to mnie ; nosi ;

Bożenko ,cieszę się ,że już jest lepiej i będzie dobrze a jak będziesz miała gorszy dzień to wyjrzyj przez okno na piękny świat i powiedz do siebie ;ręce mam , nogi mam ,oczy mam no to bierz się babo do roboty i nie narzekaj bo są tacy co tego nie maja i nie narzekają ze im żle;Mnie pomaga. ;:167

Moniczko ,mnie po mału też zaczynają się podobać moje rabatki , myślę że w przyszłym sezonie będzie to już wyglądało całkiem przyzwoicie a jesien niestety mamy już przy furtkach ,chociaż ja ją bardzo lubię ze względu oczywiście na jej bajkowe kolory .

Obrazek

Obrazek
Lavender Ice

Obrazek
Marketowa ,ale jaka ładna

Obrazek
Artemis
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pelu,elu - nie narzekam przecież!już jest ok!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Elu...Lavender Ice ;:63 , . Bardzo ładna, kolorystycznie pasuje do dali . Elu..rabatki już wyglądają przyzwoicie , w przyszłym roku to już bajka. ;:215 . U mnie dziś koszenie trawników, uwielbiam ten zapach... ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”