Nie mam żadnego preparatu,na działce zostały...no trudno palce w ruch i dawaj ...nie będą mi obgryzały moich listeczków....teraz już jestem spokojna,jutro znów zajrzę...
Dorotko na all pojawił się Asahi firmy Agrecol,dziś widziałam,zobaczcie sobie

Madziu wysyłam Ci kochana promyki słońca,u mnie cały dzień pogodny,ale wietrzny,własnie wróciłam z córką z rowerów,trzeba formę ćwiczyć,bo po zimie coś kiepsko z tym...
Aneczka tak myślałam,że Lady,ale chciałam się upewnić,do niebieskiego orange będzie pasowało

Susan nie mam,ale chętnie popatrzę u Ciebie:) Gabi cmoknięta,ona uwielbia się przytulać

Wiolu i Ty potwierdzasz wybór Lady ...także będzie rosła sobie u mnie pod nosem,będę ją miała na oku

Yorki są milusińskie,potrafią skraść serce i są do tego takie mądre,wszystko można je nauczyć.
Do tej pory Gabi wchodziła do pokoju pierwsza,a ja za nią...w końcu pomyślałam,że to ja powinnam być tą pierwszą,kilka lekcji i psiak chodzi za mną

Marlenko wpisz sobie na all Asahi Agrecol,są już dostępne małe opakowania 50 ml...
O proszę jeden głos dla Lavender...obie są fajne,ale mam już na balkonie w sumie podobny kolor,więc jak na razie prowadzi pomarańczka czyli Lady.Do wtorku zdecyduję ...
Ja też nie jestem do końca zadowolona,żeniszek kompletnie mi nie wyszedł,a do tej pory co roku miałam pełną kuwetkę

Aniu siewki tylko słońce poczuły to od razu idą w masę

Narcyz w pąku...