Czas się odezwać
Pytanie,po co i czy to ma sens?
Tak naprawdę to nie musi mieć sensu,jeśli Mi się to podoba. Więc skoro robię to,bo lubię,to ma sens.
Więc warto to robić.
Z tej prostej prawdy wynika,że skoro nie lubię czegoś robić,to to jest bez sensu.
A czy warto robić rzeczy bez sensu? Według mnie nie.
Więc nie robię ich.
Rozpoczynając takim powyższym wstępem przejdę do kontynuacji. Oj,ta pogoda,słońca brak,ale deszcz też dobry
A ogród zarasta. Tym czym ma,tym czym nie ma i tym,czego nie da się stwierdzić,czy może być czy nie może.
Jest także taka sprawa-wsiałem wilce trójbarwne na rabatę,na której chyba wyrosły wilce normalne,no i się załatwiłem,nic nie ruszę bo nie daj Bóg wyrwę te ozdobne

Dobra,kończmy tą kontynuację i przejdźmy do wstępu może.
Agnieszko,w sumie myślałem,że to zdjęcie kwalifikuje się pod katastrofę,bo tyle słońca,ale jeśli będę się pod zasady podłączać to nigdy nic oryginalnego nie stworzę,więc: dziękuję
Bea,zobaczy się.
Tamta z ogródka rosła w ziemi ogrodowej,teraz w mój
uniwersalny torf błotkowy wsadziłem i dobrze jej. Może to o glebę a nie wodę chodzi?
Jak ją kupowałem to pan tłumaczył : ,,ją się podlewa raz w tygodniu o tej samej porze,u mnie od tego taka piękna duża rośnie"
Elwi,bo wiesz,one pędzone..Zaczęły mi rosnąć w marcu,to się wystraszyłem i siup do doniczek i w tych doniczkach są w ziemi
Ranking powiadasz? Oooo,nie u mnie

Pierwsza sprawa-nie chce mi się

, druga-jakieś tajne ogrodowe służby u mnie działają i wiedzą,jakie roślinki najbardziej lubię a które najmniej. Róże jakoś się dowiedziały i te,które były kupione bo ,,ładne ale nic specjalnego" wymarzły i już z zazdrości. Więc tulipanów wolę nie tracić
Karolinko,w tym roku to z tulipanami średnio. W przyszłym roku się zmieni

Chcę zrobić wielki mix,po dwie cebulki z każdej odmiany co będą w ogrodniczym mieli,czyli coś koło 70
Grażynko,toć to nie zielsko a wybitna rzeżucha polna/łąkowa
Much u mnie w bród,tylko kolorowe rzadko. A że się napatoczyła,to ma fotę
A jak się coś szczególnie uwielbia to na pewno nie zaszkodzi,przecież to by było chore
Aniu(Anabuko),konwalia ładna,prawda. W sadzawce kupiłem
Wiosna,wiosna... Dobra sprawa
Aniu(Annula),jesienią będzie tulipanowy amok,a co tam

To im dopiero wyjdzie
Zdjęcia za moment osobno,buzieeeek brak..