Śliczne kwitnienie phal.equestris Mój tworzy pączki i rozgałęzienia i też niedługo zakwitnie :P Czy dobrze widzę, że w doniczce są 2 rośliny, a jeśli tak czy obie kwitną? Pozostałe też zapowiadają się pięknie i wszystkie chciałabym mieć w swojej kolekcji Zauważyłam ostatnio na forum tendencję do zakupów botanicznych storczyków, chyba juz jesteśmy na tym etapie, że hybrydy nam nie wystarczą
Mamba wzrok Cię nie myli, są dwie roślinki i obie kwitnące. Jedna ma trzy pędziki, a druga dwa pędziki
Ktoś kiedyś powiedział, że apetyt rośnie w miarę jedzenia Były pospolite, jakże niezwykłe Phalaenopsisy, teraz czas urozmaicić troszkę "repertuar" ;:12
Papuga urocza,też kiedyś taką miałam...
Equestris ma bardzo dużo kwiatów,mój tak intensywnie nie kwitnie jak Twój..
A nowości przepiękne i jakie dorodne!
Ładnie szalejecie kobitki,gdzie nie wejdę to same rarytasy I tak trzymać
Halinko z rana takie piękności , no no eqestris powalający na kolana.
Dorit. Kenneth Schubert, phal. bellina i cornu-cervi jak widać zdrowe i okazałe - tylko pozazdrościć. Ja czekam na doritaenopsisa może przyjdzie w tym tygodniu Maluszki - skoro jeden ruszył to i drugi też nie zawiedzie i ruszy do przodu. Mała hybrydka ma piękne kwiatuszki takie wdzięczne a zarazem dostojne. Parapet prezentuje się wspaniale. No i Lucy to uwieńczenie całej sesji fotograficznej. Ania
Danusiu kobietko, spać nie możesz? O tej godzinie na komputerze? Agatko Twój też będzie w przyszłości okazały, musisz go "dożywić" troszkę, he he Aniu gdzie kupowałaś swojego Dorit. Ken. Schub.?
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Halinko, widzę sporo nowości !
"Wypłynęłaś na głębokie wody" - no i dobrze. Kiedyś trzeba zacząć.
Będę Ci sekundować i obserwować rozwój Twoich roślinek i.... uczyć sie od Ciebie
Niech Ci pięknie zakwitną
Papużka niesamowita. Po spojrzeniu widać, ze ma charakterek
Halinko, jeden ładniejszy od drugiego, Justynka zachwyciła się papużką, jest piękna, super ma czuprynką :P Nowy nabytek ujmujący, jest taki niezwykły i delikatny, za maleństwa trzyman kciuki.