'Heidi Klum'

'Abraham Darby'

Winchester Cathedral

NN

Piwonie
'Gardenia'

'Bunker Hill'

Drzewiasta

To super! Dziękujękogra pisze:To na pewno Rose de Resch, jak się w dodatku rozłazi to na bank.
Na swoich korzeniach jest nie do wytępienia. Mam ją szczepiona na podkładce a i tak rośnie jak wariatka ale bardzo ją lubię za zapach i ciągłe kwitnienie. Pięknie kwitną Ci różea więc miłego biesiadowania na tarasie.
Na szczęście wszystkie pierwiosnki żyją, a nowe, tegoroczne niesamowicie rosnąevastyl pisze:Ale Ci pięknie urosły te pierwiosnki ...moje sianie niestety nieudane ...szkoda może w przyszłym roku . Świetnie wyglądają te Twoje rabatki a róże powalają
ja w tym roku posadziłam więcej maratgonów, tez się do nich przymierzałam od kilku lat. Ale nieciekawie rosną... Zobaczymy w przyszłym roku. Moja WC ma dopiero 2 rok, a rośnie pieknie!takasobie pisze:To się napatrzyłam!Kiedy moja Winchester Cathedral taka będzie!?Cudowne piwonie, a o takiej lilii marzę
Do martagonów się przymierzam, ale zawsze są inne wydatki.
Róże juz przekwitają. Nie było mnie 2 tygodnie i w większości tego najładniejszego kwitnienia nie widziałam. Dziś zdołałam uciąć zasuszone i przekwitnięte kwiatki... zbyt upalnie na cokolwiek innego.Annes 77 pisze:Aniu irysy masz piękne,a róże zaczynają pokaz.Winchester to rodzina Mary Rose,ale masz szczęście 2 w 1Rabata prymulowa na razie zielona,ale na wiosnę chciałabym zobaczyć tęczę
Miłego i dobrego nadchodzącego tygodnia