Jestem trochę zajęta, bo przygotowuję różności dla gości, ale na FO znalazłam chwilę
Dario szaliczek wyciska ze mnie siódme poty

pracy wiele ale jej nie widać, bo ciągle jest coś jeszcze do zrobienia

Nie znam nazwy trzykrotki, bo to prezent. Za to łubiny rosną u mnie bardzo ładnie, a większość mam z siewu nasion. Jeden przyniesiony od sąsiadki też dobrze sobie radzi. W tym roku posiałam nasion przysłane mi przez forumki i mimo że nasion było sporo widzę jedną roślinę
Oto dowód, że nieźle sobie radzą, te kwitną pierwszy raz
Witaj
Lisico
Dziękuję za pochwałę wiejskiego

czarny chaber przywieziony z Cieszyna od Lidzi

Rok temu zakwitł po czym go nie było i myślałam, że po nim a tu niespodzianka. Niestety i rok temu i teraz kwitnie jednym kwiatem

Jak podwoi swoją objętość poleci na Kaszuby
Kuś mnie kuś! Kaszubami

chętnie je znowu odwiedzę

Muzykanty pierwsza klasa,. oczywiście podjazd jest na rowerze?
I ja Ci życzę udanego weekendu
Kasiu pączki jem raz do roku i przyjdzie na nie poczekać

Księżyc u mnie
zachmurany, ale wczoraj świecił jak przystało na łysego w pełni
Krysiu bardzo dziękuję i zapraszam na spacery

U mnie jeszcze żadna piwonia nie rozwinięta, bo mam wczesną ale pierwszy sezon to jeszcze nie ma pączka. Maki kwitną ale na razie bylinowe
Martusiu niestety robiłam zakupy w Krakowie i wróciłam wypompowana, a potem podlałam tunel, obejrzałam Waterloo jarzynowe w polu i zrobiłam zdjęcia. Pojechałam po mleczko i pozostała tylko kuchnia ser i upiekłam bezę, którą zrobię z bitą śmietaną i truskawkami. Truskawki kupne, bo moje mimo że wczesne to nie nadają się jeszcze

Ja też wojażowałam po Kaszubach byłam w wielu miejscach w Klukach, Szymbarku i wielu innych miejscach.
Masz ode mnie pochwałę, że grzecznie się sprawujesz. Kolorowych snów i buziaczki
No to parę zdjęć z ogrodu
uwielbiam te czosnki!
W barwach narodowych
kamasje w tym roku się udały
Ewciu czy poznajesz Swoją hostę?
Beti variegata zakwitła ! jak myślisz która to jest?
chciałoby się ją schrupać
W polu kwitnie chrzan i moja śliczna kalina!
chyba będą owoce pigwy
No to koniec spaceru, dziękuję za towarzystwo i Dobranoc!