KAROLCIU no przecież zawsze piszę ,że u mnie jest wszystko

ANIU kocham te pachnidła i wciąż jakieś dokupuję fakt ,że 1-2 cebulki ale przecież trzeba zawsze coś nowego dokupić

JOASIU jeżówki dopiero zaczynają swój festiwal ,ale piękne są też jednoroczne ostróżki .Jedna z nich lilowa wyrosła na 2 m .Jutro na pewno pokaże swoje cudne kwiatuszki Rutewka Delavaya Ta to dopiero wyrosła na jakieś 3 m wysokości

KRYSIU na mrówki średnio pomogło bo znów pokazały się w tych miejscach gdzie były.U nas często padają deszcze dlatego mnożą się te gadziny .Z ogórków pozostały mi 3 sadzonki ,ale nawet nie kwitną wiec nie wiem czy coś z tego będzie .Sklepowe w tym roku też nie są zbyt dorodne, bo są już w połowie zbutwiałe.Lubię tak jak i Ty .Pożarły mi te oślizgłe dranie znów Złocienia czerwonawego .Nie wiem dlaczego ta roślina im tak smakuje .Innych chryzantem się nie ruszają Nie wiem czy mi zakwitnie bo ma tylko łodyżki

TERENIU mamy przerąbane w tym roku ze ślimakami.Który floks Ci się podoba to zrobię z niego sadzonkę dla Ciebie

DAYSY mam wszystkiego mnóstwo i już czasem sie zastanawiam jak ja sobie z tym radzę

Może ktoś mi podpowie co może dolegać tej róży czy ona jest chora????? to Marseliborg .Korzenie są zdrowe i po dwóch dniach łodyga z kwiatami całkiem zżółkła