Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hehhe no to super czyli znalazłam towar do wymiany ;) Więc na odchodne każda zamiast kwiatka do torebki dostanie kamienia hihihi Dużych nie ma bo w okolicy pozbierałam podczas orki co największe i są na skalniaku ale znalazłam istne głazowisko podczas spacerków Totalna góraaaaaa kamieni tylko problem jest z dostaniem się tam i przytaskaniem ich ;) Przydałaby się fura z przyczepą a najlepiej ciągnik hihi
Giza a jak masz jakieś "rojnikowate" cudeńka jakich ja nie mam to ja chętna na wymianę ;) Marzy mi się mieć wszystkie rodzaje rojników jakie są.
Giza a jak masz jakieś "rojnikowate" cudeńka jakich ja nie mam to ja chętna na wymianę ;) Marzy mi się mieć wszystkie rodzaje rojników jakie są.
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
;) taczkę mamy ;) Ale na niej nie dajemy rady zapada się w polu ciężka jest strasznie. Udało nam się pozbierać tylko blisko na sąsiednich polach. Organizujcie przyczepkę albo lepiej wózeczek na kółkach takie coś co się ciągnie a nie pcha by było najlepsze ;) Takie wózeczki mają panowie co złomik zbierają hihi musimy sobie cosik takiego sprawić.