Anastazjo Tak tak .

Wiem , wiem , że można - jednak niektóre strzyżone mi się nie podobają .Wolę takie bonsai robić , pokażę Ci na wiosnę co zrobię jak mi wyjdzie .

Moi znajomi i sąsiedzi nie mają ogrodów na czasie , tylko stare nasadzenia ... Większość sąsiadów o nie nie dba i trawa nawet ma 2 metry , i tak całe lato .Kilka moich koleżanek pobudowało się i już jedna mówi , że zgapi ode mnie sporo .

To buduje .
Tak masz rację .

Ale chciałbym już wszystko mieć duże , lecz jak się patrzy jak to co roku rośnie to jest wspaniale ... te porównywanie na zdjęciach .

Ja też przesadzam .

I to jest jak najbardziej pozytywne działanie, z racji iż ciągle upiększamy nasz ogród .
Andrzej Siemanko .Kawał pola jest , oj tak - ale i roboty przy tym dużo , czasami mam dość po prostu .

Korzystaj .Ja ruszam z masową produkcją dla siebie od kwietnia .

Dzięki bardzo za głos . Będzie tak jak mówisz .

Piękny świerk , ale to inna odmiana niż moje .Poza tym moje te 2 są takie dzikusy ... usunę je i kupię nowe .

Dzięki bardzo .Zapraszam i również pozdrawiam .
Karola Mariolko Mateuszu Takie tam dwa sekatory , opryski itd .
Podfocę w week bo nie mam czasu .

Troszkę kasy to kosztowało , chociaż to nie jest jakiś najlepszy towar, ale cieszy .Miałem kupić roślinki , ale pomyślałem sobie : ważniejsze są nowe nasadzenia czy dbanie o dotychczasowe ? i tak wyszło - myślę , że dobrze . A roślinki i tak kupię .
Marto Jak wyżej .

Nie kupuj tylko zrób sama .Z desek wychodzą piękne np. i naturalne , jeśli je odpowiednio przygotujesz .Albo z gazet wychodzą ładne i oryginalne .

Po co kasę płacić ?

Jak masz kamienie to zrób kamienne doniczki .Jak będziesz zainteresowana to wrzucę foto - może nawet sam wykonam u siebie je .
Możliwe , że załatwię sobie duże kulki Thuj 4 sztuki , tylko będę je musiał wykopać samemu .Dodam , że podobno są troszkę zaniedbane, z racji braku dostępu do pełnego słońca - nie są aż takie gęste podobno .Rosną już ładnych parę lat , przyjmą się na pewno bo mam rękę do tego. Brać je ? Gdzie ja je posadzę jak coś .