Moniko ależ śliczne Twoje dalie
Szczególnie ta z 2 i 6 zdjęcia
Muszę na wiosnę wcisnąć jeszcze ze dwie...to nic,że trzeba je potem wykopać. Róże na zimę też trzeba okopcować, niektóre okryć kołderką i jakoś dajemy radę. To i wykopać dalie nie problem
Piękne te Twoje 'artystki' . Tyle koloru, super!. Jak dla mnie, mogą kwitnąć do grudnia . Ja też obstawiam Nr 6 .
Wracając do mieczyków, to i tak bym uciekła, jak by mi ktoś wręczył taką liczbę cebul . Wiem, że to praca nie na jeden dzień, ale .... nieee!!!!.
Dalie z 2 i 6 zdjęcia mnie zachwyciły - ale od zawsze wolę te pomponiaste, niż igiełki A mieczyki.... szacun - zamurowało mnie. Ciekawe, jak to będzie latem wyglądało.
Pozdrawiam i dziękuję za rewizytę mobilizującą.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Moniczko Kochana Dotarła dziś do mnie nagroda - cudne cebulki mieczyków. Ale nie wiedziałam, że ilością będzie różnica pomiędzy moim typem, a stanem faktycznym... Strasznie się cieszę i dziękuję. Dobrze, że wiosna coraz bliżej i będzie można je wsadzać
Moniczko! dalie jeszcze cieszą oczy swoim pięknem . Szkoda,ze tak radykalnie obniżyła się temperatura. Moje też jeszcze kwitną w najlepsze, aż żal byłoby gdyby je zmroziło.Tyle mieczyków , szkoda,ze trzeba wykopywać.Pozdrawiam cieplutko!
Witajcie Kochani
Jak wyjechałam dzisiaj do pracy o 5;30 rano tak przed niespełna pół godziną , wróciłam . Padam na pysk i mam nadzieję że nikogo nie urażę tym sformułowaniem .Najgorsze jest to że jutro powtórka z rozrywki ale co tam co nas nie zabije to nas wzmocni , martwi mnie tylko nie przygotowany do zimy ogród , dobrze że u nas ciepło i nawet nocnych przymrozków jeszcze nie było
Wszystkim Wam bardzo dziękuję za miłe słowa , i Wszystkim ślę wielkie buziaki . Dobrze że jesteście choć ostatnio Was zaniedbuję , na przeprosiny kilka jesiennych fotek ;
Też masz fajnie żółto z miłorzębem; chyba ma troszkę inne listki aniżeli mój .
No cóż, mieszkasz w cieplejszej strefie i masz ciut większe możliwości posiadania roślin, które nie przepadają za mrozem. Jakby wszyscy mieli to samo, byłoby nudno .
Powiem tak: praca w obecnych czasach jest 'nieprzewidywalna' i niewiele da się zwojować . Jak to mówią w reklamie:'dasz radę' .
Milszego dnia .