Mój Raj część III
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj część III
Piękne tulipany 

- anym
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko ogólny widoczek bardzo ładny
po skoszeniu trawy każdy ogród wydaje się jeszcze piękniejszy. Łany tulipanów jak zakwitną to dopiero będzie widok 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu złotlin zaczyna się rozrastać ,cieszy mnie że już kwitnie, koszenie trawy to u mnie męska robota podziwiam Cię bo ty robisz to sama
Iwonko jak trawka skoszona to od razu inny widok ogrodu
Kasiulka cieszę się że na same święta tulipany będą ładnie prezentować się
Patusiu dzięki , najbardziej lubię białe tulipany,dlatego co roku dokupuje je
Aniu już nie mogę się doczekać na rozwinięcie się wszystkich moich tulipanów a mam ich sporo
dzisiaj pokarzę inną stronę mojego ogródka
trochę warzyw już na wierzchu
sałata i bób

szpinak

pietruszka ładnie przezimowała

lubczyk rośnie jak na drożdżach

są już małe agreściki

i porzeczki

mam nadzieję że dzisiejszy spory przymrozek rano nie narobił szkód

Iwonko jak trawka skoszona to od razu inny widok ogrodu

Kasiulka cieszę się że na same święta tulipany będą ładnie prezentować się

Patusiu dzięki , najbardziej lubię białe tulipany,dlatego co roku dokupuje je

Aniu już nie mogę się doczekać na rozwinięcie się wszystkich moich tulipanów a mam ich sporo

dzisiaj pokarzę inną stronę mojego ogródka
trochę warzyw już na wierzchu
sałata i bób

szpinak

pietruszka ładnie przezimowała

lubczyk rośnie jak na drożdżach

są już małe agreściki

i porzeczki

mam nadzieję że dzisiejszy spory przymrozek rano nie narobił szkód

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Widzę że niezłe zbiory Ci się szykują
Widok ogólny na działkę wspaniały

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
U mnie było -4 więc też jestem ciekawe czy wszystko ok u mnie.
Pieknie i zielona na warzywniaku.
agreściki smaczne i wielkie niech rosną będzie co skubać. 
Pieknie i zielona na warzywniaku.

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Ładne i jarzyny i owocki
U mnie też kiełkują te posiane. A pietruszkę, koperek i lubczyk już są duże 

- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Widzę, ze i u ciebie deszcz posłużył. Już nie mogę się doczekać kiedy twoje półkoliste rabatki strzelą kwieciem, ale będzie widok. A te małe agreściki są rozczulające, aż później zerknę czy i u mnie takie widać 

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Jej , ale pięknie na tym warzywniku , tak czyściutko 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Grażynko,w Twoim ogrodzie jak w bajce ,tyle roślin kwitnie ,jarzynki też pięknie rosną i takie równiutkie rządki ,fajnie to wygląda ,miłego dnia

- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Warzywniak perfekcyjny.
Ja w tym roku dałem ciała, dopiero go przekopałem. 

- gracha
- 1000p
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Witaj Grażynko
Moja firletka już niedługo pokaże swoje piękno.Sprawdz swoją .Mam nadzieję ,że żyje
Moja firletka już niedługo pokaże swoje piękno.Sprawdz swoją .Mam nadzieję ,że żyje

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Grażynki, jestem pełna podziwu Twojej magnoli. Prześliczna. Figurki skrzata i kocurka wpasowują się w ogród. Uwielbiam patrzeć na ogród i rabatki jak jest tylko co skoszona trawa. Tulipany będą prześlicznie sie prezentować. Pewnie juz ci zaczynaja kwitnąć. Berberysy to mój kolejny bzik
więc patrzę i podziwiam 
Serducho się raduje gdy to co się posiało zaczyna kiełkować i wychodzić z ziemi.
Pozdrawiam cieplutko

Serducho się raduje gdy to co się posiało zaczyna kiełkować i wychodzić z ziemi.
Pozdrawiam cieplutko

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko warzywniaczek masz wzorcowy
podziwiam z rozdziawioną buzią 

- gracha
- 1000p
Witam po świątecznie , odpisuję z opóźnieniem ,mam nadzieję że mi wybaczycie ,okres świątecznych gości minął ,mogę spokojnie zająć się działką
Tereniu miły gościu ,zbiory pomalutku już próbujemy ,rzodkieweczka szczypiorek koperek sałata są już swoje,
na święta była wspaniała pogoda ,rodzinnie robiliśmy wypady na działkę aż nie chciało się wracać do domu tak było pięknie ,zieloniutko i kolorowo
kwitnie u mnie bardzo dużo tulipanów , muszę je pokazać, może popatrzycie razem ze mną , ja mogłabym na nie patrzeć cały czas

tesia39 pisze:Widzę że niezłe zbiory Ci się szykują![]()
Tereniu miły gościu ,zbiory pomalutku już próbujemy ,rzodkieweczka szczypiorek koperek sałata są już swoje,
Kasiula dzisiaj oglądałam agresty i zauważyłam że nie ma za dużo owoców, w zeszłym roku bylo zatrzęsienieKasiula17 pisze:U mnie było -4 więc też jestem ciekawe czy wszystko ok u mnie.
Pieknie i zielona na warzywniaku.agreściki smaczne i wielkie niech rosną będzie co skubać.
Aniu niezmiernie cieszą mnie te pierwsze warzywka ,niedługo już będą truskaweczki ,zaczynają kwitnąćsweety pisze:Ładne i jarzyny i owockiU mnie też kiełkują te posiane. A pietruszkę, koperek i lubczyk już są duże
Sabinko u mnie deszczyk pada w miarę , cieszę się bo nie muszę podlewać nowo posadzonych roślineknifredil pisze:Widzę, ze i u ciebie deszcz posłużył. Już nie mogę się doczekać kiedy twoje półkoliste rabatki strzelą kwieciem, ale będzie widok. A te małe agreściki są rozczulające, aż później zerknę czy i u mnie takie widać
Patrycjo już dzisiaj musiałam pielić cały warzywnik bo chwaśiory rozgościły się na dobrepatusia336 pisze:Jej , ale pięknie na tym warzywniku , tak czyściutko
Martusiu do bajki to mi bardzo daleko ale cieszę się z tego co mam,grządki równiutkie to zasługa mojej drugiej połowykoziorozec pisze:Witaj Grażynko,w Twoim ogrodzie jak w bajce ,tyle roślin kwitnie ,jarzynki też pięknie rosną i takie równiutkie rządki ,fajnie to wygląda ,miłego dnia![]()
Krystianie sądzę że jak posiejesz warzywka w wygrzaną ziemię to ruszą z kopyta i prześcigną te wcześniej posianeKriss1515 pisze:Warzywniak perfekcyjny.Ja w tym roku dałem ciała, dopiero go przekopałem.
Jadzieńko firletka rośnie i chyba nie każe mi za długo czekaće-babcia pisze:Witaj Grażynko
Sylwio magnolia w tym roku zaskoczyła mnie pozytywnie ,udało jej się i oby tak co roku ,gadżety ogrodowe to mój konik uwielbiam u kogoś i u siebie ,trawka śmiga cały czas ,niedługo trzeba znowu ją kosić ,następny nasz konieczny zakup to podkaszarka ,bo nie dajemy rady ręcznie ,Sylwia85 pisze:Witaj Grażynki, jestem pełna podziwu Twojej magnoli. Prześliczna. Figurki skrzata i kocurka wpasowują się w ogród. Uwielbiam patrzeć na ogród i rabatki jak jest tylko co skoszona trawa. Tulipany będą prześlicznie sie prezentować. Pewnie juz ci zaczynaja kwitnąć. Berberysy to mój kolejny bzikwięc patrzę i podziwiam
Pozdrawiam cieplutko
na święta była wspaniała pogoda ,rodzinnie robiliśmy wypady na działkę aż nie chciało się wracać do domu tak było pięknie ,zieloniutko i kolorowo
kwitnie u mnie bardzo dużo tulipanów , muszę je pokazać, może popatrzycie razem ze mną , ja mogłabym na nie patrzeć cały czas