Basiu Cieszę się że nóżkę wyleczyłaś , bukiet śliczny
wycieczkę miałaś fajną - super zdjęcia nigdy nie byłam w Dobrzycy czas to zmienić
Pozdrawiam serdecznie
Basiu dołączam do grona cieszących się...
jeżynami tak mi zawróciłaś mi w głowie ... narobiłam szumu w rodzinie że musze mieć ...he, he zobaczymy może już będą usmażone bo coś cisza jest...
Misiu my jeszcze zbieramy resztki jeżyn, wczoraj pojechaliśmy wyłącznie konsumpcyjnie na miejscu z jedynym pojemnikiem .....żołądkiem Teresko w Dobrzycy była moja córka, mam tylko zdjęcia i 2 roślinki. Zuziu podobno piknie w tej Dobrzycy.Noga wygojona aż mi lżej Jaguś czy ta miesięcznica taka ekspansywna.... da się opanować, bardzo lubię te srebrniki.
A teraz nieco zdjęć, z telefonu bo aparat coś nawala mi ostatnio kilka razy zaliczył glebę
Pięknie, Basiu, chłopa umaiłaś .
Z tego Jędruli niezła bestia czasem wyłazi...
A krajobrazy z tymi rozkołysanymi trawami... .
Jagoda.
PS 1. Że noga w porządku, to super informacja .
PS 2. Jeśli lubisz srebrniki, to samosiew nie będzie Ci przeszkadzał. Najwyżej wyrwiesz.
Gorsza jest miechunka, bo lezie rozłogami.
Basiu to Ciebie omija zima nie tylko Ty robisz zdjęcia telefonem mój tez aparat wylądował na ziemi i koniec z nim...ładne zdjęcie z trawami...
dobrej niedzieli...
BASIU....a jak Ty te kamloty przytargałaś do siebie .....postument Banderasa dobry, ale Ty w tym tworzeniu jeszcze lepsza....oj masz poczucie humoru
...Jędrula w swoich pozycjach doskonały .....no i widoczki ze spacerów ładne, ale ja już w nich czuję powiew jesieni.........nóżka cała bez bandaży to dobry znak....
Krysiu jakie Ty tam klamoty widzisz toż to pikne głazy zwleczone z okolic....rowerem
Maska pisze:Banderas w słonecznikach wygląda jak świątek
...Świątobliwy Antonio S.
A drzewo ...kiedyś mnie złapią Jaguś prawda że " pięknie chłopa umaiłam"
Elu jeśli się uśmiechasz do mego wątku to dla mnie zaszczyt, a i znak to że choroby od nas uciekają
Dla Ciebie, moje ostatnie dzieło na skalniaku kamienno-goździkowe jeżyki
takie pomidorki mam z...dzyndzelkami
to i owo jeszcze kwitnie
Wystawka sprzętu mocno zużytego a od 3-ech tygodni czekam na złomiarzy i zaczynam sie zastanawiać czy w tej Frani sprzed pół wieku nie posadzić jakiej...sekwoi.... A widzicie tę trawę wypaloną...na wspomnienia pył
Basiu, wieści o nodze .
Wycieczki krajoznawcze rewelacyjne.
Brzozowe polana bardzo malownicze, lubię je wtykać w różne miejsca ogrodu jako element ddekoracyjny. Świątobliwy Banderas przypomina posążki z czasów kiedy Słońce było bogiem. Też o wielu obliczach?
Marysiuu no Oni ponoć z Marsa
Eeee ze starego Mińska nie zrobię chyba wędzarni toż to ruski plastik....pójdzie z dymem ale by była zadyma na wsi....
11-ego września starzeje nam się syn ( 40) kupiłam mu na al. takiego wiszącego grila...nadogniskowy kuty młotkowany jakiś
Na tę ważną uroczystość nie pojadę , do dr. jestem umówiona
Doktory ważne, Basiu.
Ale na miejscu Twojego syna przesunęłabym uroczystość.
Ona bez Ciebie będzie jak "ćwierć albo pół" .
Mojemu taki jubileusz trzaśnie za rok . Jak te nasze dzieci bezczelnie się starzeją .
Najlepsze życzenia dla Jubilata i całuski dla Ciebie .
PS. Grill fantastyczny .