slanka-flora-Sławku, kropelka-Mariolu; Wroblica-Elu ; Gosia123A;Kochammmkwiaty-Aguś; Rewi-Ewo;tesia39-Teresko;Anna11;iwona0042;kogra-Grażynko, dziękuje,hosty jakoś mi tak zdrowo rosną, i bardzo dobrze czują chyba moja miłość do nich;:108 a ślimaków nie miała i nie chcę mieć
bina12; gosiaczek12a11; Maska-Marysiu ;an-ka-Aniu; dziękuje

Hosty po prostu uwielbiam,,,ale i róże , i lilie i liowce

Opuncja juz dzisiaj przekwita,ciekawa jestem czy zawiąze owoc
Mufka dziękuję za uznanie,

,to prawda jest juz host spora kolekcja i żałuje ,ze na inne odmiany nie mam juz miejsca
sweety-Aniu ;dorcia7 dziękuje,ja juz z choroby hostowej sie wyleczyłam teraz mam na liliowce i powojniki

Guzikowiec ma bardzo dużo guziczków,,fajnie
MORANGO dziękuje za miłe słowa,,,, tak ,niektóre cudnie

pachną
MID2006-Madziu dziękuje, a ta pierwsza to najbardziej chyba niebieska Halcyon
malgocha1960Odpowiedziałam Ci juz u Ciebie,, mam chyba ,dostałam hostę sum&substance,,, ale jak na 2 dyszki to dużo jak na tą hoste,można ja kupić taniej
MiiriamWitaj a oczywiście zapraszam kiedy tylko chcesz to zagladaj do mnie ; dziękuję
bwoj54-Bogusiu dziękuję jesteś bardzo miła

A Ty wiesz ,że ja też pod wplywem FO ,stałam się schorowaną forumką ...dopadlo mnie wiele "kwiatowych'..chorob,np,liliowcowych,powonikowych,i na kilka różyczek tez mam apetyt
reniuniek-Renatko dzięki,dobara kobieto,,a guzikowca kupiłam juz jako sadzonkę z kilkoma kwiatuszkami,,,także od razu miałam i widziałam fajne guziczki ;:108W całości,zrobię jak będzie troche miał rozkwitnięte kwiaty,,ale podrósł już mi on sporo,,,ładnie w sumie rośnie
MLODA1-Aniu i Twoje urosną ,rozrosną sie ,,,zobaczysz ,,,za 3 latka będa hościory niesamowite
anym-Aniu dziękuję,,, a fotografować lubie ,nie tylko kwiatuszki