tade k piękne te twoje lilie ja zeszłej wiosny trafiłam na naszym targowisku stoisko z masą przeróżnych cebul tych pięknych kwiatów... zdecydowac się nie mogłam tyle kolorów było... a latem wszystkie zakwitły mi na kremowo
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam Moja garstka piachu
Ewcia , nie trać wiary Z wagą no.... różnie to bywa , ale ciepełko przyjść musi , jak zawsze bywało. Tylko kiedy Natka , Tak to bywa z zakupkami na targu. Kiedyś kupiłem na targu cztery cebule , widziałem , że kit . Cebule były jednego koloru a odmiany i gatunki różne . Co ciekawe , do tej pory nie spotkałem cebul o takiej barwie. Miały kolor ''sinej cebuli'' . Ty i tak miałaś szczęście , moje nie wyszły z ziemi. Wyglądały na całkiem zdrowe. Masz już pierwsze doświadczenie z kanciarzami.
Tadek w lecie Ciebie nie poznamy... na brzuszku...dorodnym... koniecznie z karteczką albo chociaż z inicjałami (do rozpoznania) stawiaj sie na spotkania.
Będzie nam raźniej siąść obok siebie przy upodobnionej wagowo Bratniej Duszyczce.
Tylko nie przesadź z tym odchudzaniem, żebyś miał siły na ogródek
Mnie się wcale nie podoba prognoza, że wiosny w ogóle ma nie być.
Ja bardzo lubię tę porę roku. A co z roslinkami, które też lubią taki chłodek?
Gosiu , nie da się przesadzić , jeszcze dobrych naście kilo do poprzedniej stałej wagi . Tego już w całości nie pozbędę się.
To samo będzie z roślinkami co w ubiegłym roku. Kwitły o połowę krócej. Wysoka temperatura ''poganiała '' je. Ostatnio często tak bywa.
Aguś , pewnie , że się da. Tylko 4 litery trzeba ruszyć. Po świętach na pewno kuchnię zostawię w spokoju Na działkę codziennie i po wadze. Napitki będą sklepowe , bo marny ze mnie ''producent''. Chodzi za mną z jagody kamczackiej , Tajeczka super zrobiła .
Tadziu...powodzenia w odchudzaniu.
...ja czekam na sezon pomidorowo- ogórkowy ...plus praca w ogrodzie pozwalają zgubić to co zimą przybyło...
Teraz jazda rowerem rehabilitacyjnym i pół godziny codziennie ćwiczeń wzmacniających mięśnie kręgosłupa.
Pisałeś o "łupaniu" w kościach...ja od kilku dni też odczuwam bóle ...zatem musi być zmiana pogody...oczywiście na lepszą.
Pozdrawiam cieplutko!
No to samo miałam napisać....jakie kg
chcesz jak szkieletor wygladać.... toż te ogrodniczki co je będziesz przytulał nie będą zachwycone
U mnie dostawa śniegu-i to szybkim transportem....pewnie cobym nie zdążyła odesłać