Tylko, że Baśka do roli chłopa aspirujesurvivor26 pisze:.... bo Ty pewnie jednak chłopa niż babę będziesz wolała?

Fajnie mi się spało

Tylko, że Baśka do roli chłopa aspirujesurvivor26 pisze:.... bo Ty pewnie jednak chłopa niż babę będziesz wolała?
Krysiu Basia poczuje to, co my przeżywamy od lat - permanentą inwigilacjęleszczyna pisze:...ojjjjj Basieńko nasza, do czego doszło ....we własnym domku będziesz szpiegowana![]()
O matko jedyna, uśmiałam sięra_barbara pisze: A mój Banderas zacząłi ślepić i węszyć mi i przeszukiwać archiwum szufladowe.... "zakamarki duszy mej" sprzed lat odkrywać
.
O!NIE!Wydarłam mu sprzed patrzałkinaprawionej zapiski, których nie wolno nikomu podglądać a tym bardziej jemu.
Daje głowę, że chciał się tylko sprawdzić czy wolisz złoto czy srebro?ra_barbara pisze: A mój Banderas zacząłi ślepić i węszyć mi i przeszukiwać archiwum szufladowe.... "zakamarki duszy mej" sprzed lat odkrywać
.
Myślisz, Romek, że chce Baśce pierścionek kupić i zastanawia się, czy złoty, czy srebrny?romix pisze:Daje głowę, że chciał się tylko sprawdzić czy wolisz złoto czy srebro?ra_barbara pisze: A mój Banderas zacząłi ślepić i węszyć mi i przeszukiwać archiwum szufladowe.... "zakamarki duszy mej" sprzed lat odkrywać
.