Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14

Post »

Aguś, to super ze Sara taka grzeczna :) Choć nie trać czujności, bo szczeniaczki nie zawsze śpią pół dnia :)
Nutka jakiś czas sporo spała w dzień, ale potem energia ją rozpierała i było wesoło ;:306
Jak macie możliwość ograniczyć jej na czas pracy "przestrzeń rozrabiania", to super i z pewnością dodatkowy kojec nie potrzebny.
Zapewnijcie jej tylko odpowiednią ilość zabawek, a psisko będzie miało czym się zająć :D
Dobrym pomysłem jest kong, to zabawka (gryzak) którą wypełnia się w środku smakołykami. Psiulek grzyzie, a smakołyki co jakiś czas wypadają, no i zajęcie jest na dłuższy czas :lol:
Z takim psiunkiem sama radość ;:138
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beti zaszalała zdrowo ;:306

Dotrą się sierściuchy, u mnie dochodziło do duszenia kotków przez mniejszą sunię, a teraz razem śpią na fotelu przytulone. Ja mam łóżko pełne po krawędzie, szczególnie w weekendy. Jeden kot na głowie, pies i drugi kot w nogach, a duża sunia rano wskakuje się pokotłować. No i M się gdzieś tam też upchnie ;:306

Kupiłam nasionka jednorocznych malw, ciekawe czy ładnie zakwitną. Do tej pory spotykałam raczej dwuletnie i zawsze się zrażałam, że to tyle trzeba czekać do rozkwitu ;:223
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus to normalka ;:108 U nas Szary tez byl szef, do tego wskoczyl szybko w role obroncy i atakowal wszystkich jak tylko zobaczyl, ze ktos sie do malego zbliza. No ale Szary byl pierwszy, cztery lata starszy i prawie dwa razy wiekszy :;230 Zawsze sie smialismy, ze mamy 10 kilogramowego kota, ktory adoptowal 6 kilogramowa miniature :lol:
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

aguniada, a co to za rasa tej malutkiej? ;:108
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

:wit trudno za Toą nadążyć , nie dosyć że ogród cudny pokazujesz ,to jeszcze takie śliczności z Wami zamieszkały - gratulacje
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś ale wspaniała nowość ;:215 Doznałam szoku jak Was obie zobaczyłam ale dopiero po kolejnych zdjęciach i wpisach zorientowałam się że ta mała kulka to Wasza sunia. No świetna jest, słodka i ;:167
To masz teraz zajęcie aż do samej wiosny. ;:306
A szaraki będą wiodły przywództwo z racji powagi wieku i dostojeństwa, i dobrze bo nad takim szczeniaczkiem ktoś musi panować jak pańcia będzie ;:167
Ciekawe czy PanM będzie obrany za przywódcę stada, to mnie bardzo ciekawi. ;:173
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Aga witaj ;:196
Nowy mieszkaniec przeuroczy ;:215 Będziecie mieć teraz zajęcie zanim psiak dorośnie i zmądrzeje. Ale z kolei szczeniaki są takie słodziutkie :)
Strasznie mi sie już dłuży ta zima, tym bardziej, ze pogoda u nas okropna, słońca jak na lekarstwo. Ech wiosno gdzie ty?
Pozdrawiam cie serdecznie i trzymam kciuki za współżycie kocio-psie :)
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aguś jakie cudności ;:oj ;:167 wiem że marzył Ci się owczarek ale Sarunia jest uroczo słodka ach.....schrupać tylko ;:173
promieniejesz kochana, M wie jak Cię wyciągnąć z dołka ;:224

ale Beatka zaszalała takie ślicznotki zamówiła ;:oj
miłego ;:168
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Aga
ale masz radochę ? śliczna Sara? aż chce się takiego klocka przytulić. ;:4
Wstawiaj jej zdjęcia ona jest taka słodka... :D
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20

Post »

Promieniejesz i nam się to udziela. Chyba to szczęśliwe wydarzenie zgrywaliście z terminem ferii.
Psiak cudo nad cudami.
Pozdrawiam
Ewa
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

Aguś i PanieM, to czego mam Wam w pierwszej kolejności gratulować....nowego członka rodziny czy tak szybkiej emerytury??? ;:oj
Wspaniała psina. ;:167 Zazdroszczę okrutnie rozmiaru nakolankowego. :D
Miło zobaczyć szczęśliwą, radosną i śliczną Twoją buzię.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochani, odpiszę na Wasze posty za chwilę... muszę się trochę rozgrzać (likierem czekoladowym :twisted: ), bo przeokropnie nieprzyjemnie na zewnątrz... byliśmy z Sarą u weterynarza, mała jest okazem zdrowia, mamy zaplanowany kalendarz szczepień, plan integracji z Szarakami i w ogóle... jeśli nie macie dość, to padł pies :D:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aguś cudna psinka...zdobyła moje serce ;:167
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Aguś, ja też tak myślę :) Powoli zaczynam dostrzegać różnicę między kotami a psami (sama zawsze miałam koty i tylko jednego psa - owczarka), ale bez preferencji... jedne i drugie potrafią być wspaniałymi przyjaciółmi człowieka, mimo że charakterologicznie są tak różne.
Ewa, dzięki bardzo za tyle ciepłych słów! ;:196 Na emeryturę tyle jeszcze trzeba by czekać, że PanM postanowił ten czas skrócić... trudno mi polemizować, bo mała jest przesłodka, wesoła i taka ufna - wnosi wiele wesołości, a jak się skumpli z Szarakami to będzie szał ;-)
Nakolankowca powinnaś sobie sprawić, bo Twoje byczki za wielkie do przesiadywania razem na fotelu :)
Ewa-zawady, terminu nie zgrywaliśmy, a mała będzie przez jakąś część dnia skazana na towarzystwo bez nas (córka się uczy, my pracujemy) - musi się przyzwyczajać... Dzięki za miłe słowa i odwiedziny!
Majeczko, dzięki - zdjęcia wstawione :) w zasadzie mogę je robić tylko jak Sara śpi, bo inaczej tysiąc stóp trudno w ogóle uchwycić ;-)
Bożenko, żebyś wiedziała, że z dołka zostałam wyciągnięta... Sara wnosi tyle radości, że największy smutas się uśmiechnie :) Beatka nam zaszalała... czytałaś że na pewno przekroczy 200 róż? :)
Dorotko, cieszę się, że zajrzałaś! Tak, za wiosną tęsknimy niesamowicie już... wyobraź sobie, że u nas dziś w ciągu dnia - mimo dodatniej temperatury - sypał tak gruby śnieg, że świata nie było widać... mam nadzieję, że to jakieś ostatki wymiatane z nieba ;-)
Fajnie, że szczeniaczek przypadł Ci do gustu :) Oglądałam wiosnę i jej nawoływanie u Ciebie! Potem napiszę...
Majutku, wiedziałam, że będziesz mile zaskoczona ;-) Zresztą podobnie jak ja. Szaraki pewnie będą mieć wieczorek zapoznawczy z Sarą po jej szczepieniu w czwartek/piątek - zobaczymy czy będą latały futra w powietrzu :D Zajęcie do wiosny mam jeno na pewno - uczenie małej załatwiania się w odpowiednie miejsce :) Czy PanM będzie przywódcą stada? No już jest, ale jakoś sobie radzimy ;-)
Dosiu, dziękuję za odwiedziny!
Rewi, nasza Sara to piesek rasy Cavalier King Charles Spaniel, popularny Cavalier, lub Caviś :)
Julek, mam nadzieję, że nasza integracja będzie łatwa i przyjemna - mała co prawda momentami kręci się wokół siebie jak z ciężką postacią ADHD, ale mam nadzieję, że koty ją trochę poskromią :) Jest słodka :)
Lulka, koty z psami chyba w domu raczej zawsze dobrze żyją - wierzę że u nas będzie tak samo. Malwy będą pasować do Twojego otoczenia... gdzie konkretnie je posadzisz?
Małgosiu, dzięki za polecenie zabawki-smakołyku... pewnie zakupimy ;-) póki co, do świetnej zabawy wystarczy rolka po zużytych ręcznikach papierowych ;-)) Sama radość!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Dosyć ;:173 odwrotnie .... niedosyt tego klocka :;230 :;230
Zmordował się biedulek ... spanko ma ładne ;:168
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”