Ściskam

Jagi, starocerkiewnosłowiański nawet brzmi skomplikowanie, a praktyczne zgłębianie jego tajników to już w ogóle musi być nie lada wyzwanie. Zdjęcia pnących były, wstawię dla przypomnienia wieczorem

Kasiu, pozdrawiam i miłego dnia!
Oj, swędzą mnie od razu zębyaguniada pisze:A końcówka w wydaniu prominetnego polityka typu 'rozumię'? ;-)) Trzepie mnie.
Jeśli chodzi o śnieg na drogach to faktycznie kiszka....To mnie jednak tak bardzo nie przeraża, bardziej zapowiadane mocne ochłodzenie od połowy grudnia....jestem również okropną najlepszą Mamcią pod słońcem ;-))
pragnę jedynie poinformować, iż ja nie biorę udziału w tych seansach... niestety nie mam tak dobrych leków i pozostaje mi żyć w świecie realnym. Ma to swoje wady i jestem dopiero w 2 sezonie przed odcinkiem 10aguniada pisze:teraz już oglądamy na bieżąco z USA 3 sezon Homeland
'aguniada pisze:starocerkiewnosłowiański nawet brzmi skomplikowanie
To tak jak ja...dzięki, Marysiu...wpadłam tu po dłuższej nieobecności i już się chciałam po cichutku wycofaćMaska pisze: Aguniu, Gosiu[/b] tak Was czytałam....i stwierdziłam, że w sprawie róż mam chyba więcej do powiedzenia niż w sprawie seriali