W słońcu smagliczki
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Uleńko! pozdrawiam słonecznie, cieplutko! 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie
Bardzo się ciesze że mogę tu być znowu z wami
odpuścić sobie gotowanie, pieczenie ciast i pitraszenie imprezki na ten rok zakończyłam
i Bogu bardzo dziękuje że to tylko jedna ale wypadła zaraz po świętach i dała mi w kość podwójnie
zburzyła również moje plany o wypadzie na targi ogrodnicze
Jadziu, Dorotko, Ewuniu, Tereniu, Dario i Bogusiu bardzo wam dziękuje że o mnie pamiętacie jesteście kofane
Miło mi również gościć nową miłośniczkę ogrodów
witaj Beatko dziękuje za pochwały zaraz biegnę do ciebie
U mnie dziś pogoda do bani
ale za to niedziela i poniedziałek były piękne, słoneczko ślicznie przygrzewało śnieżek topniał bardzo szybko odsłaniając coraz to więcej roślinek krokusiki zaczęły pokazywać noski i na tym sie zakończyło mam nadzieję że na bardzo króciutko dziś sypie od samego rana na szczęście tam gdzie już niema zalegającego śniegu nowy nie leży tylko od razu topnieje
Pozdrawiam was bardzo serdecznie i lecę do was mam do nadrobienia bardzo dużo

Bardzo się ciesze że mogę tu być znowu z wami

Jadziu, Dorotko, Ewuniu, Tereniu, Dario i Bogusiu bardzo wam dziękuje że o mnie pamiętacie jesteście kofane

Miło mi również gościć nową miłośniczkę ogrodów

U mnie dziś pogoda do bani

Pozdrawiam was bardzo serdecznie i lecę do was mam do nadrobienia bardzo dużo

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula
witaj
u mnie też pogoda pod psem , ciągle sypie śnieg - a już myślałam że będzie wiosna
Na targach nic nie było - ja nie byłam ale mówiła mi koleżanka , że szkoda było jechać .
Pozdrawiam

Na targach nic nie było - ja nie byłam ale mówiła mi koleżanka , że szkoda było jechać .
Pozdrawiam

- usa1276
- 1000p
Witaj Tereniu
Poprawiłaś mi humorek tymi targami od miesiąca żałowałam że mnie tam nie będzie
moje akumulatorki troszkę podładowałam niedzielnym i wczorajszym słoneczkiem południową kawkę i hektolitry herbatki piłam na dworze, a z dzisiejszej pogody troszkę się cieszę
mam nadzieje że mnie nikt tu nie zlinczuje mam dziś robić paszteciki i nie darowała bym sobie jak by było piękne słoneczko a ja w kuchni 
Poprawiłaś mi humorek tymi targami od miesiąca żałowałam że mnie tam nie będzie

moje akumulatorki troszkę podładowałam niedzielnym i wczorajszym słoneczkiem południową kawkę i hektolitry herbatki piłam na dworze, a z dzisiejszej pogody troszkę się cieszę

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witaj Ulu
Dawno u Ciebie nie byłam
a u mnie piękna pogoda była ze słoneczkiem ale cosik się zachmurzyło,oj
A ty jak czytam imprezkę miałąś,a dzisiaj kucharzysz,paszteciki mniam,,,,bardzo lubię
Ula masz już wiosnę w ogrodzie ,czy nie

a u mnie piękna pogoda była ze słoneczkiem ale cosik się zachmurzyło,oj

A ty jak czytam imprezkę miałąś,a dzisiaj kucharzysz,paszteciki mniam,,,,bardzo lubię

Ula masz już wiosnę w ogrodzie ,czy nie

- usa1276
- 1000p
Witaj Aniu sama swój watek puściłam w niełaska więc jesteś usprawiedliwiona
Od rana systematycznie sypie wielkimi płatami śniegu ale jest dobrze bo nie pozostaje tylko się topi
Miałam bierzmowanie córci i gary wręcz przez prawie dwa tygodnie miałam przyspawane do rak
tez bardzo lubię paszteciki i nawet jak nie zejdą a robię zawsze w nadmiarze to zamrażam i wyciągam odgrzewam i cieplutkie co nieco jest
Aniu - wiosna prawie tuż tuż ale z racji tego że ja niecierpliwa chciała bym już
wczoraj cztery krokusiki pokazały fioletowe kolorki 
Od rana systematycznie sypie wielkimi płatami śniegu ale jest dobrze bo nie pozostaje tylko się topi

Miałam bierzmowanie córci i gary wręcz przez prawie dwa tygodnie miałam przyspawane do rak

Aniu - wiosna prawie tuż tuż ale z racji tego że ja niecierpliwa chciała bym już

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uleńko jak dobrze , ze juz jesteś
Cieszę się , ze imprezka sie udała . Mnie czeka komunia syna 3 maja . Mam nadzieję , ze pogoda nam dopisze i wszystko będzie ok

Cieszę się , ze imprezka sie udała . Mnie czeka komunia syna 3 maja . Mam nadzieję , ze pogoda nam dopisze i wszystko będzie ok

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
U mnie tylko przebiśniegi wyszły,ciemiernik,krokusiki jeszcze pod śniegiem,hiacynta widziałam jak sie pcha do góry
Oj,,żeby ciepełko było,to szybko nam by sie zazieleniło,juz tej zieleni i kolorków tak bardzo sie chce,oj

- usa1276
- 1000p
Witaj Aguniu miło jest tu wrócić
Imprezka była przednia ale bierzmowanie to nie to co komunia, widzę to po moich dzieciach do komunii dzieci podchodzą tak bardziej duchowo i bardziej to przeżywają może dlatego że są mniejsze i jeszcze nie pędzą tak za prezentami i kasą a młodzież w wieku mojej córci 15 lat już wie czego chce , ale to tylko takie moje spostrzeżenia każdy przeżywa coś takiego indywidualnie
Aniu - przebiśnieg zakwitł tylko na razie jeden ciemiernik nadal pod śniegiem żonkile wychodzą do słonka jak szalone, hiacynty też zaczynają szaleć topniejący śnieg coraz więcej odsłania tych niestrudzonych oznak wiosny nawet najmniejszy zielony kiełeczek cieszy

Imprezka była przednia ale bierzmowanie to nie to co komunia, widzę to po moich dzieciach do komunii dzieci podchodzą tak bardziej duchowo i bardziej to przeżywają może dlatego że są mniejsze i jeszcze nie pędzą tak za prezentami i kasą a młodzież w wieku mojej córci 15 lat już wie czego chce , ale to tylko takie moje spostrzeżenia każdy przeżywa coś takiego indywidualnie
Aniu - przebiśnieg zakwitł tylko na razie jeden ciemiernik nadal pod śniegiem żonkile wychodzą do słonka jak szalone, hiacynty też zaczynają szaleć topniejący śnieg coraz więcej odsłania tych niestrudzonych oznak wiosny nawet najmniejszy zielony kiełeczek cieszy
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Witaj Uleńko. Dobrze, że już wróciłaś do nas, bo brakowało Ciebie i twoich inspiracji
Wcześnie twoja córka miała bierzmowanie, mój synek miał skończone 16 lat - to była ostatnia klasa gimnazjum.
Czy możesz podać przepis na paszteciki? Próbuję moich panów zachęcić do jedzenia nowinek, więc może i Twoje paszteciki przypadną im do gustu
Spokojnej reszty tygodnia

Wcześnie twoja córka miała bierzmowanie, mój synek miał skończone 16 lat - to była ostatnia klasa gimnazjum.
Czy możesz podać przepis na paszteciki? Próbuję moich panów zachęcić do jedzenia nowinek, więc może i Twoje paszteciki przypadną im do gustu

Spokojnej reszty tygodnia

Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Też miałam spytać, jak to się robi
Dobrze, że wracasz
Choć zima nie odpuszcza...

Dobrze, że wracasz

-
- 500p
- Od: 24 maja 2010, o 14:13
Ula
dobrze że się odnalazłaś
Roslinki tak jak i my
i wiosny nie mogą się doczekać 

Roslinki tak jak i my

Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
Przychodzę z
bo u nas grzeje i podzielę się z tobą a co 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
A u mnie buro i zimno tylko śniegu już nie mam. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- usa1276
- 1000p
Witam was
Wpadam teraz tylko na chwilkę bo mam piękne słoneczko i lecę przekopać rabatkę pod róże
Przepis wrzucę wieczorkiem napisałam rano ale nie miałam dostępu do internetu i mi przepadł nawet nie mogłam zapisać
-- 10 kwi 2013, o 14:21 --
PS .mam pierwsze krokusiki

Wpadam teraz tylko na chwilkę bo mam piękne słoneczko i lecę przekopać rabatkę pod róże

Przepis wrzucę wieczorkiem napisałam rano ale nie miałam dostępu do internetu i mi przepadł nawet nie mogłam zapisać

-- 10 kwi 2013, o 14:21 --
PS .mam pierwsze krokusiki