Siedlisko z sosnami cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami cz.3

Post »

Marzenko girlanda naprawdę prześliczna :D
Współczuję, że już dziś pracujesz..... ja się czuję jakby to był 3 dzień świąt :wink:
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Madziu, Agnieszko, serdecznie dziękuję za uznanie dla mojego plecenia, skręcania i owijania. Starałam się i widać udało się zasłużyć na pochwały... Kto ich nie lubi...
No i wiecie co? Święta minęły spokojnie, dzień w pracy też. Jutro też zleci i znów weekend :tan . Tymczasem zmykam do domku
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ależ to nie chodzi o pocieszanie jak się wychowało 3 dzieci i są już dorosłe więc opowiadają o swoich przeżyciach w młodości, to trochę się wie na ten temat, a Tobie nie chciało się iść do pracy i szukałaś wymówki ;:306
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Marzenko ;:196
Dzisiaj zakupiłam na all kolejne nasionka i materiały do wysiewu ;:65 Już mnie korci żeby wysiewać roślinki, ale jeszcze miesiąc trzeba poczekać ;:124 Nic to, za 64 dni mamy 1 marca, a jak tak dalej pójdzie z pogodą to sezon zaczniemy nawet wcześniej :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Marzenko,
Bardzo się napracowałaś przy kłujących girlandach ;:3 wyszły bardzo efektownie. Pozdrawiam juz poświatecznie i łagodnego powrotu do pracy życzę ;:196
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Marzenko święta minęły u mnie wiosna melduję się gotowa do pracy w ogrodzie,przeróbek nie planuję ale coś nowego,dlaczego nie :heja
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Wiesz, ja mam trzy 40-letnie śliwy i muszę je ciąć, bo muszę je formować. Ostatnie 2 lata mi nie owocowały, bo raz miałam plagę robactwa i zawiązki pospadały, a raz przyszedł mróz i też wszystko opadło. Ale jak owocują, to niebo w gębie! ;:173

A na Sylwestra to założę to, co mi będzie pasowało :-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzka nasze piachy rozmrożone, to porządki "bardzowczesnowiosenne" zaczynamy, co? :lol:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Pozdrawiam słonecznie i szybkiego dnia pracy życzę... tu słońce wręcz nieprzyzwoite, zatem kończę pić kawę i ruszam w ogród :)
Miłego!
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Aguniada -łażę za Tobą krok w krok po różnych wątkach i tak mi wychodzi, że obie mamy słońce, wiaterek i mrozik, obie leżymy w łóżku i pijemy kawkę zwiedzając FO, a za chwilkę wskakujemy w odzież i ruszamy do ogrodu! Miłego!
I pozdrowienia dla Gospodyni!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Witaj Marzeno.....nie wiem dlaczego dopiero teraz do Ciebie dotarłam.....lecę nadrobić zaległości :wit
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

Piszesz, że nie lubisz zmywania? A mnie tam zmywanie niestraszne... A zmywarka? O kant d**y potłuc ? wystarczy, że coś gdzieś przywarło do talerza i już zmywarka nic a nic nie pomoże... Poprzednia właścicielka naszego domku chciała nam zostawić swoją zmywarkę. Kazaliśmy jej to ustrojstwo zabrać w cholerę...

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Loki, wystarczy spłukać wodą przed włożeniem do zmywarki, jeśli się jadło coś co przywiera do talerza. Ja zmywarkę szczerze polecam :D To przy tym duża oszczędność wody...
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Ja powtórzę za Anią ;:333 ....zmywarkę polecam z całego serca...i nie spłukuję prawie nic chyba że coś jest mocno przypalone to zmywam ręcznie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Marysiu, mój dorosły jeszcze nie jest, a jak go zabieram szybciej to wściekły jak osa. WIęc zabieram go raczej o stałej porze, byle nie zaszybko. Parę razy wzięłam go wcześniej to nie chciał ze mną iść. Jak go cudem wyprowadziłam, to potem z powrotem rwał do przedszkola.
A mnie, rzeczywiście nie chciało się iść wczoraj do pracy. No co będę czarować, fajnie tak z dzieciaczkiem w domku sobie pobyć, pobawić, potulić.

Kasiu, podziwiałam u Ciebie lobelię z własnego siewu. Mnie udało się uśmiercić juz popikowane kepki roślinek. Część dałam ówczesnej niani synka i jej syn też ususzył. W tym roku będę CIę śledzić jak siejesz i hodujesz lobelię, może i mnie się uda. Co ciekawego kupiłaś?
Mnie też łapki swędzą, ale jeszcze nie myślę o wysiewach. Parapety zajęte przez świąteczne ozdoby

Justynko, powrót do pracy fajny, bo tylko na dwa dni i znów weekend. Wczoraj już minęło, a dziś zaraz na półmetku. Nie jest źle. Dziękuję za uznanie girlandy

Marysiu/mar33, no tak święta minęły, ale przed nami jeszcze 2 miesiące zimy. Nie zapominajmy, że styczeń i luty też są mroźne i mogą nam jeszcze dokuczyć

Madziu, czytałam, że od 2 stycznia zaczynasz znów burzę mózgów nad rabatkami. Ja chyba skupie się na wykańczaniu tych rozgrzebanych obecnie. Może trochę ziemi gdzieś okazyjnie dokupię i nawiozę, bo poziomy mi różne wychodzą i niżej jest niekoniecznie tam gdzie niżej powinno być

Aguniu, Tobie to dobrze. Taka pogoda i masz wolne, możesz podłubać w ogrodzie. A ja w fabryce, ale choć FO mam pod ręką. U mnie też słonecznie, aż nieprzyzwoicie jak na tę porę roku. Niestety jest pełnia i całkiem widno mam w nocy w domu, sypiam...tak sobie

Małgosiu, Tobie też zazdraszczam. Dzięki choć za pozdrowienia. Tobie też posyłam i owocnej pracy w ogrodzie

CDN...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”