I nadeszła jesień w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: I nadeszła jesień w wiejskim ogrodzie

Post »

No tak, ale z drugiej strony...
Stokrotkę_polną widywałabym w najlepszym razie parę razy do roku.
Maski, Lory, Niuni, Małgochy i wszystkich innych koleżanek nie poznałabym nigdy.
Tymczasem spędzamy sobie wieczory razem na miłych pogaduszkach o rzeczach, które nas naprawdę interesują.
Przyznajcie, że ten sposób komunikowania się ma jednak swoje plusy.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
stokrotka_polna
500p
500p
Od: 20 mar 2012, o 16:47

Post »

Właściwie nie sposób odmówić Ci racji Linetko. To są argumenty nie do obalenia, internet ma swoje plusy. Myślę jednak, że tylko dla takich osób, które jak my, mieszkają od siebie daleko. Reszta nie ma usprawiedliwienia ;:223

Dziś chłodny poranek, za oknem mgiełka, ale niebo bez chmur, może będzie słonecznie.
Czego ogromnie życzę
:wit
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Linetko, Stokrotko_polna nasze relacje są takie, bo od początku na takie przystałyśmy. Jedynie przy bliższym poznaniu moglibyśmy albo zyskać albo stracić. Więc dobrze, że możemy tu wejść i zawsze kogoś spotkać kto nie jest obojętny na nasze problemy nie zawsze ogrodowe! ;:4
Pięknego dnia, bo zapowiada się pięknie! ;:167
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu
Przez internet poznałam wielu fantastycznych ludzi, których nigdy bym nie spotkała w tradycyjny sposób,Wtym tę najukochańszą moją osobę, ale z Nim mijaliśmy się już dosłownie w wielu miejscach przed laty...
Nigdy też nie zawiodłam się na osobach znanych z netu i poznanych w realu. :D
A telewizji prawie nie oglądam, drażnią mnie bardzo reklamy i większość pokazywanych rzeczy.
Czasem jakiś dobry film, program kulinarny, czy np. ,,10 lat mniej ,,czy cóś w tym stylu.
Żurawina jest w dużej ilości na hali w Gdyni, ale ceny....
Kiedyś zbieraliśmy z Rodzicami na bagnie, zastanawiamy się z moim Z. czy na naszym bagnie nie posadzić takiej ogrodowej :D
Suszoną ż . mogę wsunąć w każdej ilości :;230
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Dzień zapowiada się pięknie , chociaż nie do końca bo ja muszę iść do pracy ;:oj

Mimo wszystko życzę miłego dnia ;:138 ;:3
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01

Post »

Widzę dziewczyny aktywne od rana. Ja dziś trochę mniej, bo coś nerka mnie boli i humor mi zszedł. Także leżę i odpoczywam dzisiaj i wszystkim życzę miłego dnia. Marysiu jaka pogoda u was?
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Właśnie dzięki internetowi weszłam na to Forum i poznałam tylu wspaniałych ludzi ;:167
Marysiu mnie też ogarnia przerażenie gdy wstaję od kompa i widzę, że znowu minęło parę godzin ;:223
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p

Post »

Nasza Małgocha na swoim wątku właśnie powiedziała coś miłego o tym forum i spotkanych tu ludziach. Zajrzyjcie sami. :D
A ja powiem tylko, że ogromnie się cieszę, że tu do Was trafiłam. Sto razy wolę pogadać z Wami niż oglądać telewizję.
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Przyłączam się do pochwał koleżanek z naszego forum . ;:108 Telewizję też oglądam sporadycznie,to raczej M. ćwiczy kciuka. Linetko podaj namiar na Małgochę, bo nie chcę,żeby mnie ominęło coś miłego. :)
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agnieszko
Moja większa przygoda z netem zaczęła się od FO, i jest to jak do tej pory chyba najfantastyczniejsza przygoda.
Pamiętam jak najpierw podczytywałam to myślałam, że WY się wszyscy znacie również w realu. To ciepło, bezinteresowność i serdeczność sprawiły, że tu jestem.
Telewizja dla mnie to tylko Rok w ogrodzie i BBC Lifestyle, Knowledge. TVP Kultura i Historia i to na ogół coś wyszperane, nagrane i obejrzane później. Ostatnio nawet filmów nie oglądam, ale w zimie to się zmieni!
Jureczku Miłego, ale jutro masz wolne, a słoneczko i tak zaszło jak poszedłeś do pracy!
Asta6265 to przykre, że boli proponuje dużą szklankę wody albo i dwie może pomoże ;:168 Pogoda zmieniła się po porannym słoneczku, szaro buro i już robi się chłodniej. Wygląda na to że będzie padać! Życzę zdrówka odpoczynek dobrze Ci zrobi!
Ewuniu ja się tak łatwo nie przerażam ;:oj Wypracowałam sobie nawet pewien rytm. FO trzy razy dziennie jak pokarm (do śniadania, do obiadu i wieczorem do woli) :;230
Linetko zaraz lecę do Małgosi poczytać. I podpisuję się pod Twoimi słowami JA TEŻ, JA TEŻ< JA TEŻ!
Marysieńko wróciłaś? Mój też szczęśliwy bo ma władzę na wszystkimi pilotami, a ja myk i pyk ! ;:196 Gdyby nie FO nie miałybyśmy okazji się poznać!
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witajcie popieram w stu procentach też wolę zerknąć co dzieje się tutaj u was na forum niż oglądać tasiemce .Zawsze czegoś nowego można się dowiedzieć a przy tym czasami tak ubawić ,bo nikomu tu humorku nie brakuje ,a przyjaźnie zawiązują się same. ;:138 ;:196 pozdrawiam. :wit
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Ja też coraz rzadziej już oglądam tv, ale przy nowym telewizorze 3D nie można nie oglądać
Awatar użytkownika
stokrotka-77
200p
200p
Od: 21 lut 2011, o 21:42
Kontakt:

Post »

Ależ się wszystkim na serdeczne wyznania zebrało, podpisuję się pod tymi wypowiedziami, bo wszystkie w jednym duchu, który i mnie przenika.
Mam pytanie, jeśli można z innej beczki, czy gladiole, lilie i inne cebulowe jakoś specjalnie się oczyszcza do przechowania w zimie? Podpowiedzcie :wit .
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p

Post »

Marysiu-Delospermo, tu jest wątek Małgochy, strona 26. :) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=350

Stokrotko, najpierw po wykopaniu otrzepuje się pobieżnie z ziemi, potem suszy się kilka dni, a potem oczyszcza gruntowniej, co jest łatwe, bo sucha ziemia sama się wykrusza. Przynajmniej ta moja, piaszczysta. :)
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Beciu roślinki nas połączyły ! A czytając Fo nieraz notuje w kajeciku, bo stale dowiaduję się czegoś nowego, poznaję nazwy moich roślin. ;:168
Przemo z czasem telewizor spowszednieje ( wiesz mi!) a ogród codziennie jest inny!
Agnieszko na pytanie z innej beczki Linetka już odpowiedziała, a FO to jest to!
Linetko dziękuję za odpowiedź Stokrotce a i Marysi Mot.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”