Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

Witaj Milenko ;:196 Jejku o istnieniu czegos takiego nawet nie wiedziałam ;:224 Człowiek cały czas się musi uczyć :lol: Normalnieżycie to jak jeden wielki egzamin :lol: Buziolki ;:196 Lecę do Ciebie na zwiady :lol:
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko. Widzę że ranek dziś rozpoczęłaś forumowo :) I bardzo dobrze ;:333 Jakie plany na weekend?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziu mam Komunię w niedzielę ale najgorsze, że nie mam na nią za bardzo ochoty ;:219 A jutro pewnie trochę porządków i może troszkę poleniuchuję ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj ..zazwyczaj tak jest. Ja mam wesele w czerwcu i też mi się iść nie chce. Ale po pierwsze muszę a po drugie jest perspektywa że się pobawię. Na komunii to co innego. Ostatni raz na komunii byłam 2 lata temu u chrześniaka. Wspominam to tragicznie. Było tak zimno że na sali wszyscy w kurtkach siedzieli. W dodatku moich rodziców tydzień wcześniej spotkała straszna tragedia. Spaliły się dwa pierwsze ostatnie piętra budynku w którym mieszkali. Oni co prawda na pierwszym piętrze ale straż gasiła pożar 4 godziny także przez mieszkanie przeleciała rzeka wody. Wszystko zalane a kamienica groziła zawaleniem. Także nie bardzo mi się chciało siedzieć na tej komunii. Ale wiadomo jak mus to mus.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziu to naprawdę szczerze współczuję takiej sytuacji ;:196 Ale mam nadzieję, że wszystko jest już dobrze ;:196 Trudne to było na pewno...
Madziu Twoi rodzice dalej tam mieszkają?
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie, tam już nikt nie mieszka. Budynek grozi zawaleniem. Gdy wchodziłam po to co dało się uratować to serce mi biło jak nie wiem. Ze strachu ze mi zaraz coś na głowę spadnie i z żalu. Wychowałam się tam. W dalszym ciągu był tam mój pokój itd. Generalnie rodzicom wyszło to na dobre bo dostali mieszkania w starych blokach. Ale bardzo ładne no i generalnie rozpoczęli nowe życie. Ale tyle płaczu i strachu i w ogóle nerw się przeszło zanim to wszystko się ustabilizowało to głowa mała. Mało tego, moja babcia zawsze powtarzała że starych drzew się nie przesadza. Mieszkała z rodzicami i zmarła kilka miesięcy po pożarze. Była w wyśmienitej kondycji. Wszyscy mówili że setki to minimum doczeka. Ale zbyt wielki szok przeżyła. Nie chciała się wyprowadzić do nowych mieszkań. Chciała wrócić tam. No i niestety.. Są tylko dwie rodziny które się cieszą bo dostały bloki i są szczęśliwsze niż tam. Reszta lokatorów jest bardzo zawiedziona. No ale taki los. Niestety. Zawsze będę pamiętać tamten dzień kiedy stałam i patrzyłam jak wszystko się pali. Wiedziałam że tam nie wrócą.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Madziu bardzo współczuę sytuacji ;:168 Ale dobrze, że rodzicom jest teraz lepiej ;:196 Babcia ;:167
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jest ciężko ale życie toczy się dalej. Szkoda że już bez niej ;:167 .
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Grażynko zaglądam, fajnie masz, móc poleniuszkować trochę
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Marzenko ja się tego po prostu dopiero uczę ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko jak u ciebie z pogodą? Bo u mnie pada od wczoraj, na działkę nie pojechaliśmy i złapałam jakiegoś lenia od tej okropnej aury ;:219
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Josephine_83
200p
200p
Od: 23 wrz 2012, o 09:20

Post »

Grażynko życzę miłej niedzieli - niech ta komunia szybko minie ;:196
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Grażynko, jak tam przeżyłaś komunię?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie czwartkowo...
Kochane zielenią aż kipi ;:170 codziennie relaksuję się tym stanem na zewnątrz ;:224 i po prostu nie robie nic, czego nie muszę... tak mi dobrze.
W pracy młyn jak co dzień... ale dzisiaj po porstu lecę przez ręce ;:219 praktycznie śpię na stojąco, muszę wypić kawkę... ;:304 bo z Wami najlepiej smakuje ;:4
Josephinko, Madziu Komunia minęła, było bardzo sympatycznie ;:173 dwa dni spalałam to obżarstwo, bo to normalnie grzech tak się najeść...Miłego dnia!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko mi też się kawusia przyda bo mi się oczy zamykają ;:219 To pijemy ;:136
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”