Isia, ale Twoja Bonica wyszła przepieknie. dla mnie najgorzej sfotografować kolor biały. Rozmazuje się.
Jula, ja też nigdy nie zwracałam uwagi na zdjęcia. Mój pierwszy aparat został kupiony tylko i wyłącznie ze względu na forum.
Nawet syna prawie nie fotografuję. Nie mam takiej potrzeby. Może szkoda, bo potem będzie pamiątka.
Kasia, miała wstawić czosnek i jakoś mi nie wyszło.
Mszyc pełno, ale chyba intensywny deszcz u mnie chyba troche je przetrzebił. Jednak znowu zaczynają się pokazywać. Zaatakowały mi jaśminowca. Już jedna gałąx prawie nie istnieje
A oto czosnek
Igiełko, ja już też mam szlaban na róże. Mam ich 50. Wystarczy niestety, nie mam gdzie sadzić. Może jednak skusisz się na Leosia. Jest cudowny. Wcale się już nie dziwię Asi0809, że tak go lubi.
Helenko, ja przeżywałam to 2 lata temu. Teraz to masz jeszcze gorzej, bo dziewczyny pokupowały pięknotki, zupełnie nieznane. Będzie co podziwiać w tym roku.
Asiu, Cartier ma piękne kwiaty, ale niestety wrażliwe na deszcz. Wygląda teraz nieciekawie. Nie ma siły nawet rozwinąć pąków. Jest cały w kropkach, ale przecież nie cały czas pada deszcz
Muzykanci, Kasia będziesz zadowolona
Biała nn. Ma cudowne, duże białe kwiaty, które bardzo długo się trzymają. Niestety plamistość porażająca.