Bożenko wszystkie moje róże są kupowane na chybił-trafił, na przecenach. Skutkiem tego kilka ma plamistość liści i nic nie daje ich pryskanie, po pewnym czasie i tak mają same badylki. Jednak trafiły się i takie perełki jak 2 Chopiny, 2 Pilgrimy. Teraz jednak do zakupu róż podchodzę z większym znawstwem
Iwona, bierz Cytrynke - co tam miejsce, tu przesuniesz, tam odsuniesz i juz miejsce jest. Wszystkim wciskam ta rozyce hihi ale to przez egoizm, bo jest zabojcza a ja miec jej nie moge - to u innych sobie chociaz obejrze.
Iwonko, nawet się nie zastanawiaj - bierz go Pilgrim jest absolutnie zachwycający
ja już go mam od tygodnia i przebieram nad nim nogami wyczekując kiedy łaskawie otworzy pąki
Ewuniu dziękuję za cudne zdjęcia Chopina śliczna, śliczna, śliczna jest ta róża widnieje u mnie w kajecie w pierwszej kolejce i to podkreślona na czerwona nazwa muszę ją zdobyć, po prostu muszę dnia
Aguniadao też przez tego Chopina mam ochotę na kolejnych muzykantów Jule Ty to też masz wyobraźnię Kropko cieszę się, niech się zdrowo rozwijają Boniu w przyszłym roku będziemy miały co porównywać