Wandy ogródek pod dębami, część 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wandy ogródek pod dębami, część 2
...nakręciłam, chciałam poprawić błąd a wyszło co wyszło
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Wanduś popatrz sobie jaki szpalerek będziesz miała
http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=2.2203

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wandziu !!!
Już za chwileczkę , już za momencik ... zaczęłam... odliczanie ... czasu ...do nadejścia ...kalendarzowej ...WIOSNY!!!
Dziś opędziłam biurowe zaległości a jutro zamierzam cały dzień spędzić w ogrodzie.Ma być ładnie i ciepło.

Już za chwileczkę , już za momencik ... zaczęłam... odliczanie ... czasu ...do nadejścia ...kalendarzowej ...WIOSNY!!!

Dziś opędziłam biurowe zaległości a jutro zamierzam cały dzień spędzić w ogrodzie.Ma być ładnie i ciepło.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Wandziu miłego wiosennego spotkania 

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie się wiosenka u CIebie zaczęła
Udanego spotkania !

Udanego spotkania !
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Udanego spotkania , a krokusy piękne 

Ale masz wspaniały dzień Wandziu, krokusy w pełni kwitnienia, spotkanie forumkowe w pierwszy dzień wiosny. Będzie udany sezon. A ja w pracy, słońce wprawdzie grzeje przez szybę, rano natomiast skrobałam lud na szybach samochodu. Teraz się wkurzam sytuacją w pracy ale po południu odwiedzę działeczkę, może coś tam się rozwija mimo mrozu w nocy. Kurier z cebulkami w drodze, bylinki będą mi wysłane pod koniec marca. Tylko ciepełka potrzeba a nie śniegu.

Pozdrawiam Krystyna
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Witaj Wandziu, długo mnie tu nie było. Wybaczysz?
Czekam na fotorelację

Czekam na fotorelację

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Taruniu, AgaNet, Agatko i Paulinko niżej zamieszczam dwie fotki z bardzo udanego spotkanka
Paulinko, cieszę się, że znowu z nami jesteś, bo już się zastanawiałam, dlaczego na tak długo zniknęłaś
Krysiu, współczuję ci stresu w pracy. Ja na szczęście od wielu lat pracuję w domu i nie muszę przejmować się stosunkami międzyludzkimi. Uważam taką możliwość za dar losu. Dobrze, że przynajmniej możesz od czasu do czasu zerknąć na forum i zaczerpnąć dzięki temu świeżego oddechu. Te cebulki, o których wspominasz, że są w drodze, to pewnie będziesz mogła wsadzać od razu do gruntu, bo już będzie cieplutko.
Tak, tak spotkanko się odbyło. Otóż umówiłyśmy się z jolą1 na kawkę w Złotych Tarasach. Było bardzo sympatycznie, gawędziłyśmy sobie oczywiście głównie o roślinkach i ogólnie o tym naszym forum. I reguła się potwierdza: nowo poznane osoby czują się tak, jakby znały się od dawna, a gadać można godzinami. Pierwsze spotkanie miałam niedawno z naszą MalinąG, a to było już drugie i mam nadzieję, że nie ostatnie. Dzisiaj Jola obdarowała mnie zielonymi dobrodziejstwami parapetowymi, które już sobie znalazły u mnie domek w skrzyneczkach

Krysiu, współczuję ci stresu w pracy. Ja na szczęście od wielu lat pracuję w domu i nie muszę przejmować się stosunkami międzyludzkimi. Uważam taką możliwość za dar losu. Dobrze, że przynajmniej możesz od czasu do czasu zerknąć na forum i zaczerpnąć dzięki temu świeżego oddechu. Te cebulki, o których wspominasz, że są w drodze, to pewnie będziesz mogła wsadzać od razu do gruntu, bo już będzie cieplutko.
Tak, tak spotkanko się odbyło. Otóż umówiłyśmy się z jolą1 na kawkę w Złotych Tarasach. Było bardzo sympatycznie, gawędziłyśmy sobie oczywiście głównie o roślinkach i ogólnie o tym naszym forum. I reguła się potwierdza: nowo poznane osoby czują się tak, jakby znały się od dawna, a gadać można godzinami. Pierwsze spotkanie miałam niedawno z naszą MalinąG, a to było już drugie i mam nadzieję, że nie ostatnie. Dzisiaj Jola obdarowała mnie zielonymi dobrodziejstwami parapetowymi, które już sobie znalazły u mnie domek w skrzyneczkach

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Wandziu dziś za Tobą drugie już Forumkowe spotkanie
Ja też miałam dziś forumowe odwiedziny
Super tak pogadusiać o wspólnej pasji
Krokusiki zakwitły Ci prześlicznie, już nie pojedyncze kwiatuszki, ale całe śliczne kępki

Krokusiki zakwitły Ci prześlicznie, już nie pojedyncze kwiatuszki, ale całe śliczne kępki

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Witaj Wandziu
Widzę, że miałaś dzisiaj piękny i sympatyczny dzień. Na dodatek dostałaś masę listeczków skrętnika. Czyżby nowa kolekcja?

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
Agness, a powiedz mi, któż to ciebie odwiedził? CZy to było pierwsze spotkanie, czy kolejne? Kiedy otwierasz wąteczek
Iwonko, ty to masz oczko. Rzeczywiście są to skrętniki. Od pewnego czasu zajmowały moją uwagę i masz rację, będzie to następna kolekcyjka, bo podobno są niekłopotliwe w uprawie, a wyglądają niezwykle uroczo i mają niesamowicie intensywne kolory

Iwonko, ty to masz oczko. Rzeczywiście są to skrętniki. Od pewnego czasu zajmowały moją uwagę i masz rację, będzie to następna kolekcyjka, bo podobno są niekłopotliwe w uprawie, a wyglądają niezwykle uroczo i mają niesamowicie intensywne kolory

- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Miałam sesję, właściwie nadal mam ale teraz to już takie pojedyncze rzeczy. Niedługo mi się znów zacznie dlatego korzystam póki mogę i wpadam tu do Was wszystkich przypomnieć o sobie i troszkę z Wami pobyć zanim znów mnie zacznie wołać nauka.A w tym semestrze będę miała ciężko bo mam przedmioty takie jak biochemia czy gleboznawstwo a zapowiada się mega ciężko.Więc póki mogę to jestem i podziwiam ogródeczki 

- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
Złote Tarasy powiadasz... Aaa, Ty być wielki świat...
A tak serio mówiąc, będę śledzić Twoje poczynania ze skrętnikami, bo ta roślinka i i mnie zafascynowała! Nie wiem o niej jeszcze nic, więc popatrzę jak Ci idzie
a później popytam i sama wypróbuję.
Pozdrówki - Ula
PS. Hihihi, po moim ostatnim pw siedzisz u wujka google i oglądasz lilie, co?

A tak serio mówiąc, będę śledzić Twoje poczynania ze skrętnikami, bo ta roślinka i i mnie zafascynowała! Nie wiem o niej jeszcze nic, więc popatrzę jak Ci idzie

Pozdrówki - Ula
PS. Hihihi, po moim ostatnim pw siedzisz u wujka google i oglądasz lilie, co?