, wreszcie wpadłam z rewizytą, łow , ale kolorowo i cudnie . Nie wyobrażam sobie ile godzin pracy to kosztuje. Piękny, zadbany ogród i piękne zdjęcia . Nie widziałam wszystkiego, ale jestem zachwycona. I te korzenie....,pozdrawiam serdecznie
Witam Was dziewczyny,lucy09,FRAGOLA,Lady-r,tulipanka,olibabka zapraszam ponownie,Fabi 12 nie wszystkim trawkom u mnie dobrze niektóre wypadły ...dziękuje wszystkim za miłe słowa... po wczorajszym upale,dzisiaj deszcz... ..
Marylu piękny podwójny rozwar, ja mam biały i niebieski, ale pojedyncze i niestety oba już pomalutku kończą kwitnienie, czego bardzo żałuję, bo strasznie je lubię.
Śliczne kwitnące języczki, moim zdaniem one bajecznie zdobią sierpniowe ogrody, ale i w czasie , kiedy nie kwitną ich wielkie liściory są niesamowite
Witaj Agnieszko,ten rozwar nie ma wszystkich kwiatów podwójnych,są w tym krzaczku też pojedyncze,może w przyszłym sezonie będą już wszystkie podwójne,miałam też różowy ale gdzieś się. zapodział...języczkę mam tylko o bordowych liściach,czas pomyśleć też o innych bo są naprawdę urokliwe a liściory w tym roku są olbrzymie...
No kochana....powiem Ci że te Twoje tarasowce to prawdziwe wielkoludy
piekna fuksja ale i koleusy cudne.....bardzo je lubię....rok temu miałam ich sporo....teraz mniej.....
ale ja przyszłam Ci powiedzieć że uwielbiam Twoje ogólne widoczki....szczególnie te z brzozami....no cudny jest i kropka Marylko....nie możesz bliżej mieszkać......
Grażynko,nie tak znowu daleko jakieś sto km... ,koleusy oszalały,jak na wiosnę stały i nie rosły tak teraz szał,od momentu wstawienia zdjęć to już sporo urosły,lubię je w donicach ze względu na ich kolorki...fuksje miej lubię bo mi strasznie śmiecą do tego jeszcze brzozy i nie wyrabiam ze sprzątaniem...
Parę zdjęć,przed wyruszeniem w Polskę,na upragniony urlop...
Hosta,którą bardzo lubię ze względu na jej kwiat pachnący...
Marylko, piękne zdjęcia. Czy ta pachnaca hosta to Plantaginea? Mam taką ale moja jeszcze nie kwitnie, nawet pączka nie widać. Trawa pasiasta bardzo ładna, muszę taką mieć!
Wrzosy już kwitną to znak że jesień nadciąga ,chociaż przecież powinny póżniej zakwitnąc.Ale w tym roku wszystko takie pomieszane Miskant zebrinus ładniutki,ja niedawno odkryłam że trawy zaczynają mi się podobac,czyżby to początek nasępnej choroby
Marylko bardzo mi się spodobały Twoje zdjęcia ogrodu... rabaty z trawami prezentują się na prawdę wspaniale... pięknie komponuje się kolor żwirku z niebieskimi kostrzewami.. i widzę też jakieś zmiany przy mostku... zastosowałaś także żwirek... jak nie wiele a efekt bardzo się zmienia Pięknie masz!
Piękne masz te fuksje i takie duże
Hortensje toż to już kolekcja
widoki ogólne zawsze mi się u Ciebie podobały
zdjęcie z ważką cudowne
Miłego i udanego wypoczynku