WITAJ ROMCIU to prawda dochodzimy już do siebie po ostatkowych zabawach. Bliźniaki naprawdę Ci się udały oby była to dobra prognoza na przyszłość .Niech wszystkie kwitnią podwójnie ,to dopiero będzie się działo. :P
Romciu bardzo dziękuję za rozkład jazdy Mai w ogrodzie .Piękne krokusiki i bliżniaczki też.
Zostawiam kawałeczek oczekiwanej wiosenki - tak a propos blizniaczek
Romualda Witczak pisze:Witaj Joluś !
Ja też mam mnóstwo aksamitek z własnych nasionek Ale nie mam tych z pierwszej fotki Może będziesz miała nasionka do mojej kolekcji Oczywiście jesienią Miłej niedzieli
Romciu ja zawsze zbierałam nasionka swoich aksamitek, ostatnio jednak odpuściłam porosły takie giganty że aż nie ładnie wyglądały. Wiosną muszę zakupić jakieś nowe odmiany buziaki Kochanie
Sabinko jest niewzruszona U mnie dzisiaj cały dzień pada śnieg Bliżniaki rosną jak na drożdżach jeszcze raz je obfocę i pokażę I jeszcze wiosenna fotka ........
Liluś ja też miałam od czwartku wdg. kalendarza siać Dzisiaj otrzymałam skierowanie do sanatorium razem z eM od 8-go marca W tej sytuacji będę siała jak wrócę Bo mogłoby nic z tego nie być
Joluś też uwielbiam bratki i wszelkiego rodzaju fiołki Fiołek rogaty, rozniósł mi się w tamtym roku po całej działce Kolorowych snów