Moja działka w ROD
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka w ROD
ale śliczne lilie ,moje już dawno przekwitły . piękna kępa niebieskiego rozwaru , widzę że nie masz białego . niebieskich mam sporo a białego dopiero dokupiłam więc będą nasionka ..
Te lilie to od pana Pajdy i kwitną u mnie dopiero .Dzisiaj porządnie popadało i aż chce się żyć , bo te upały to dopiero dokuczyły.
liliowce

Zakwitł czerwony floks.

Ja to mam pecha z tymi floksami kupuję , kupuję i ciągle oszukują mnie z odmianami.Kupowałam Pepermint wyrósł --biały .Kupiłam Blue Boy wyrósł biały.Tak mam też z liliowcami , tyle razy kupowałam biały a ciągle rosną jakieś żółte albo pomarańczowe.
Ja to mam pecha z tymi floksami kupuję , kupuję i ciągle oszukują mnie z odmianami.Kupowałam Pepermint wyrósł --biały .Kupiłam Blue Boy wyrósł biały.Tak mam też z liliowcami , tyle razy kupowałam biały a ciągle rosną jakieś żółte albo pomarańczowe.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
a ja widzę że masz i czerwony , , ja teraz kupuje u dziewczyn na forum , żurawki od Igi przyszły takie jakie chciałam a liliowce mam zamiar kupić u Ismeny , przynajmniej widać co się kupuje ,,
Teraz to ja już jestem mądra
ale chyba nie do końca
.Jak oglądam na allegro oferty to patrz ę na kilka pozycji żeby to zebrać w jedną paczkę i tak się nabrałam.

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny takich pomyłek czy też wpadek nie da się uniknąć dopóki sprzedawca nie potraktuje każdego klienta poważnie na tyle,aby pozyskać stałego odbiorcę.
Liczy się interes i kasa.... przykre to ale prawdziwe.
Liczy się interes i kasa.... przykre to ale prawdziwe.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A czy ten floks czerwony czy tylko nazywa się czerwony? bo dla mnie [zbzikowanej na czerwone] nie wygląda czerwono?!
Izo on jest pomarańczowo czerwony , taki raczej jasno czerwony.
Nie można wychodzić z założenia , ze wszyscy oszukują więc człowiek liczy na uczciwość sprzedawcy a potem jest znów zawiedziony.
-
- Od: 13 kwie 2009, o 09:25
Aniu a masz Hemerocallis x hybrida 'Arctic Snow' ? tylko on jest bardziej kremowy niż biały. 
Aniu a czy Twój Triumphator ma takie coś na łodyżkach- przyjrzyj się:

Aniu a czy Twój Triumphator ma takie coś na łodyżkach- przyjrzyj się:

Beatko a co ten Triumhator musi mieć takie coś ? Mój nie ma .To co pokazujesz to według mnie miejsca po urwanych listkach -nie wiem a może się mylę
-
Aniu - te listki same opały lub zaschły nie wiem co się stało a wygląda jakby wyrastały małe cebulki albo jakieś pączki, gdyż na tabazie podają że te lilie nie wytwarzają cebulek powietrznych- mam 4 cebule i jest to a 3
A jeszcze najważniejsze lilie bez oznak jakiejkolwiek choroby- wsadzone wiosną od Pajdy 
Tak kombinuje czy je nie zakopać( dołożyć doniczek z ziemia)

Tak kombinuje czy je nie zakopać( dołożyć doniczek z ziemia)

-
Na pewno nie musi tylko myślałam że Twój też ma On był taki piękny że już marze o własnych cebulkachAnna Guba pisze:Beatko a co ten Triumhator musi mieć takie coś ? Mój nie ma .To co pokazujesz to według mnie miejsca po urwanych listkach -nie wiem a może się mylę

-

Aniu - z najlepszymi życzeniami moja ulubiona róża,
życzę Tobie szczęścia i życzliwości od ludzi bo w tym mieści się wszystko