Majeczko,udały Ci się te nowe nabytki-piękne.Skubanie to chyba wszyscy znają,jak nie tu to tam,coś w tym jest ,że takie szczepki ładniej rosną.
Białe fiołki -cudo ,moje marzenie
Pozdrawiam, Anna
------------------------------------- Moje kwiatki:)
kubusiowa mama dziękuję w imieniu roślinek APe marzenia się spełniają
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Przedstawiam nowości z targów ogrodniczych:
prosiłabym o identyfikację, ponieważ był bez opisu
Grubosz
A to nowość z IKEA za 1 zł
Na targach ogrodniczych udało mi się wypatrzyć nowe domki dla storczyków w atrakcyjnej cenie (po 10 zł)
I na koniec ciemnotka, z której myślałam, że już nic nie będzie
Pozdrawiam
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Witaj , Śliczne roślinki upolowałaś:) cudo z Ikei, szkoda że do ikei mam tak daleko i rzadko tam bywam;( a kwiatuszek nieznamy z pierwszej fotki to wydaję mi się że to jakaś Hosta ale mogę się mylić to niech mnie ktoś poprawi:)
O ilu gości dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa oraz za rozpoznanie roślinki
daka te targi były wczoraj w Starej Łubiance, są co roku - polecam, zawsze mają ciekawe i niedrogie roślinki, nie tylko doniczkowe ale zwłaszcza ogrodowe. Daka masz niedaleko, więc możesz wybrać się w przyszłym roku, naprawdę warto