OLU wykorzystuję kazda wolną chwilę i zasuwam . Dzisiaj znowu siedziałam do 18,30 i robię SYZYFOWA PRACĘ . przenoszę z miejsca na miejsce . Powolutku widac już co zrobione . na razie jestem po prawej stronie a kiedy przejdę na lewą może jeszcze w pażdzierniku być ładna pogoda więc się nie martwię . Najważniejsze przesadzone piwonie została jeszcze jedna obok białej róży .Róża pięknie kwitnie więc piwonii też na razie nie będe ruszac . Dzisiaj wsadziłam już połowę tulipanów i narcyzy
BOGUSIU no przeciez wiem że tak nie myślisz . Piękność to z niej jest tylko czy ma takie imię tego nie wiem ale nawet z tym jest tajemniczą pięknością .
Jadziu w końcu pozwiedzałam cały twój ogród - śliczności Także bardzo się cieszę, że mogłam cię poznać w realu, dziękuję za zaproszenie - chętnie z niego skorzystam, bo bardzo ciekawa jestem jak to wszystko wyglada w realu. Pozdrawiam i zyczę miłego dni
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Witam wszystkich odwiedzających . Dopiero co wróciłam z ogródka do domu i mam naprawdę dosyc . . Siedziałam od 13 kawał roboty zrobiłam ,ale jak wiecie takie przemeblowania to syzyfowa praca . Z jednego miejsca na drugie ale kawał już mam na czysto . Jak jutro skończę te trochę więcej to zrobię fotki . na razie nie ma co focić
IWONKO zapraszam tylko musimy się umówic kiedy może ONKA też dołączy do nas .
ANUŚKO patyczki możecie dostać nie ma sprawy tylko rzeknij słówko .
EWUNIU w to nie watpię znasz w dodatku wszystkie roslinki z imon nie tak jak ja
Życzę wszystkim odwiedzającym miłego wieczoru i cieszę się z Waszych odwiedzin
Jadziu-nie wszystkie, nie wszystkie, długo czasem szukam co jest co.Na przykład Tija przesłała mi jakieś cebule i nie przywodzą mi nic na myśl, może to lilie?A może i nie.A jak nie wiem co to to nie mogę zasadzić.
Jadziu ostatnio jak byłam u Ciebie do zaczynaliście robić z płotem dziś jest
już gotowy.Zakątek z różami będzie ładny tylko zastanawiam się czy 2 Rugosy to
nie będzie za dużo w jednym miejscu,one są dosyć okazałe.
Witaj Jadziu, oglądam twój ogród a tu tyle zmian, pięknieje z dnia na dzień. Skalniak wygląda na dość duży. Widzę też, że jesień ciebie omija, dużo kwiatów kwitnie i jest pięknie i kolorowo. Oglądałam zdjęcia ze spotkania, z przyjemnością patrzyłam na was, jesteście niezwykle sympatycznymi dziewczynami i jest mi mi miło, że co jakiś czas czytam od was posty. Miłego i słonecznego popołudnia.
WITAM WSZYSTKICH WIECZOROWĄ PORĄ
Dzisiaj znowu była przede wsystkim praca w ogródku . Pomału zaczyna przybierac nowe kształty i nawe zaczyna mi się podobac . Kupiłam tulipany botaniczne TARDA i narcyzytez botaniczne . Wsadziłam je w kamiennym kręgu zobaczycie dlaczego tak napisałam . Będa też tam rosły niskie róże z tych ,które mam i begonie ewentualnie jeszcze dosadzę jakies niskie jednoroczne . Kupiłam też takie szaro-srebrne Hebe ,ale sprzedawca nie znał nazwy muszę dopiero znależć
DANUSIU rugosy chce dać za płot ,zeby kwiaty przechodziły przez siatkę . Wiem ,że one wielgachne urosną dlatego żeby nikogo nie kusiła siatka wsadzę tam te Rugosy . Będzie ładny widoczek z ogródka i piękny zapach no a potem kolorowo .
IRENKO miło mi ,że wpadłaś . Musze dopiero zmniejszyć zdjęcia ,które będa co -nieco obrazowac . Zawsze z radością spaceruję po Twoich włościach ,ale dosięgnać Twój zmysł aranżacyjny to dla mnie NIEMOŻLIWE
Właśnie mnie to zadziwiło ,ze jakieś to takie mizeroty te zdjecia ,ale przy wysyłaniu klikłam pełny rozmiar . U nas leje
HANIU nie moge wiele o niej powiedieć gdyż mam ją dopiero 1 sezon . Rośnie krzaczasto i na forum zrobiła furorę . Trochę ma plamistości taki ciutek . Zobaczymy na wiosnę jak przezimuje bez okrywania gdyż ja twierdzę "co cię nie zabije to cię wzmocni "to pokazę jeszcze raz te zdjęcia
Ale dziewczyno roboty odwaliłaś ,chyba siedzisz w ogródku od rana do wieczora ,
piękny efekt Twojej krwawicy ,,,będzie co oglądać w przyszłym roku ,
:P Jadzinko ten sekret ,,,,,,