Kasiu powiem Ci,że pięknie wygląda karnisz z hojami.Bardzo mi sie podoba.Mnie by chyba wypędzili domownicy razem z karniszem hehe.Super wygląda.
Aniu wydaje mi się,że hoje wiszą na tych kółkach co się wiesza zasłony.Sam myślałem żeby coś tak pokombinować u siebie w pokoju..tylko mi hoji brakuje;ani jednej nie mam.
Kasiu, Aniu bardzo dziękuję Aniu karnisz jest podwójny, kiedyś wisiały tam zasłony, ale bardzo mi się nie podobały i je zdjęłam Zostały jednak kółeczka od żabek i to właśnie na nich wiszą te hoyki
aguka dziękuję Aniu trzeba sobie radzić w przypadku braku miejsca na parapetach (i teraz już na karniszach ). Widzisz ile kwiatów jeszcze możesz u siebie zmieścić
Kasiu - gratuluję nowych podopiecznych - zwaszcza ostatnia przypadła mi do gusty
A hojowy karnisz - nieziemski widok I nie jest to brzydka dżungla, ale naprawdę piękne okno
No tak jeszcze więcej będę mogła mieć zwisających a tak się zastanawiałam gdzie mogę powiesić trzykrotki i cissusy jak się rozrosną Kasiu będę mogła wypróbować Twój świetny pomysł